H νέα καμπάνια του Balmain είναι η ωραιότερη της σεζόν


H νέα καμπάνια του Balmain είναι η ωραιότερη της σεζόν

Tην περασμένη Παρασκευή είδε το φως της δημοσιότητας μια νέα καμπάνια, αυτή του Balmain για την ερχόμενη σεζόν, δηλαδή την άνοιξη του 2015 και οι εικόνες κόβουν την ανάσα. Ο λόγος είναι απλός, οι πρωταγωνίστριες της εν λόγω καμπάνιας είναι μερικές από τις πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου.  

Οι Adriana Lima, Joan Smalls, Rosie Huntington-Whiteley, Isabeli Fontana και Crista Cober πόζαραν για τον φακό του Mario Sorrenti, που ανέλαβε να ακολουθήσει τις οδηγίες του Olivier Rousteing -καλλιτεχνικού διευθυντή του Οίκου- και να υλοποιήσει το concept. Στις φωτογραφίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, τα πανέμορφα μοντέλα εμφανίζονται σε ένα σκηνικό που δεν αρμόζει και τόσο στο lifestyle που γνωρίζουμε ότι ακολουθούν. Τις βλέπουμε λοιπόν να τρώνε hamburgers και να παίζουν video games φορώντας πάντα ρούχα με την υπογραφή του Balmain, έχοντας βέβαια μία απόλυτα δυναμική συμπεριφορά που βρίσκεται σε πλήρη συμφωνία με το ύφος του Οίκου.

«O Balmain είναι γεμάτος αντιθέσεις και ποικιλία. Το να βάλουμε τόσο όμορφες γυναίκες σε καθημερινές και τόσο κοινές καταστάσεις είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον και μας βοήθησε να εξερευνήσουμε την pop πλευρά της γενιάς μας» είπε ο Rousteig όταν παρουσίασε τις πρώτες εικόνες της καμπάνιας, που θα δημοσιοποιηθεί πλήρως τον ερχόμενο Φεβρουάριο μέσα από τις σελίδες των πιο γνωστών περιοδικών μόδας.

Tags balmain


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6934 s (249 Queries.) // Parse time: 0.6612 s // Total time: 3.3547 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X