2014: The Year in Models


2014: The Year in Models

6 fashion στιγμές από τη  χρονιά που φεύγει!  

1. Kendall Jenner
Μπορεί η διάσημη αδελφή της να φωτογραφήθηκε μόνο με το λάδι της… εκείνη όμως που πραγματικά έκλεψε την παράσταση είναι το νεότερο μέλος της οικογένειας Kardashian. H 19 χρονη Kendall Jenner έκανε το ντεμπούτο της στις Εβδομάδες μόδας και συνεργάστηκε με τα πιο γνωστά brands, ενώ τώρα συνεργάζεται με την Estee Lauder .


2. Candice Huffine
H φετινή έκδοση τους ημερολογίου της Pirelli είχε μια πρωτοτυπία. Στο φακό του  Steven Meisel πόζαρε για πρώτη φορά ένα plus sized girl. Πρόκειται για την Steven Meisel η οποία φορώντας ένα κορσέ από  latex απέδειξε πως η μεζούρα και η ζυγαριά είναι αχρείαστες για μια γυναίκα που ξέρει πώς να αναδεικνύει τη σέξι της πλευρά.


3. Kate Moss και Cara Delevingne
Οι δυο σταρ της Βρετανικής μόδας πόζαραν για τον οίκο Burberry στο φωτογραφικό φακό του Mario Testino. Αν και πολυφωτογραφημένα, τα δυο top model  δεν κουράζουν ποτέ και κάθε τους επαγγελματική κίνηση αναμένεται με ενδιαφέρον.


4. Myla Dalbesio
Η επιλογή του οίκου Calvin Klein να προσλάβει  ένα μοντέλο που φοράει νούμερο 40, για να ποζάρει με τα εσώρουχά του (Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσε γυναίκες που κυμαίνονταν από 32 έως 36) προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις, αφού πολλοί κατηγόρησαν τον οίκο ότι παρουσιάζει μια γυναίκα την οποία η κοινή γνώμη ονομάζει "αδύνατη", πλασάρεται ως plus size


5. Ashleigh Good
Το 2014 είδαμε περισσότερες από μια εγκύους στην πασαρέλα. Η πιο γνωστή η Ashleigh Good η οποία περπάτησε στο Couture fashion show του οίκου Chanel φορώντας νυφικό.


6. Romeo Beckham
Θέμα γονιδίων και γνωριμιών. Ο 12χρονος γιος του David και της Victoria πρωταγωνιστικέ στην καμπάνια του οίκου Burberry, κέρδισε τις εντυπώσεις  και ένα λαμπρό μέλλον στο χώρο της μόδας.

Tags fashion, chanel, Kate Moss, Burberry, David Beckham


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3238 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2695 s // Total time: 2.5933 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X