Ο γνωστός σεφ Άγγελος Μπακόπουλος στο Café Mercedes


Ο γνωστός σεφ Άγγελος Μπακόπουλος στο Café Mercedes

Το ανανεωμένο μενού γαστρονομικών προτάσεων θα σε εκπλήξει!  

Μια νέα ξεχωριστή εμπειρία σε ό,τι αφορά τις γαστρονομικές προτάσεις προσφέρει η ανανεωμένη κουζίνα του Café Mercedes στο ιστορικό κέντρο της Λευκωσίας στο τέρμα της οδού Λήδρας. Με νέο Chef να αναλαμβάνει τα ινία και με ένα εντελώς καινούριο μενού κτισμένο στις τάσεις του σύγχρονου ανθρώπου, το Café Mercedes κάνει ολική επαναφορά και υπόσχεται να διεγείρει τις αισθήσεις σας με επιλεγμένες γεύσεις «gourmet», και δημιουργικές παρεμβάσεις εμπνευσμένες από την Ελληνική παραδοσιακή κουζίνα.

Ο γνωστός Έλληνας σεφ Άγγελος Μπακόπουλος, με πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό του καθώς επίσης και συμμετοχή στο Master Chef 2, υπογράφει το νέο δημιουργικό μενού που είναι βασισμένο σε απλά παραδοσιακά Ελληνικά πιάτα που έχουν δημιουργηθεί με νέες τεχνικές και τρόπο μαγειρέματος, προσφέροντας έτσι μοναδικές «gourmet» γεύσεις φτιαγμένες με μεράκι και με τα καλύτερα υλικά. Μετά από μια ενδελεχή αναζήτηση των καλύτερων και ποιοτικότερων πρώτων υλών στην αγορά, ο νέος σεφ προχώρησε στη δημιουργία του ανανεωμένου εξαιρετικά ποιοτικού καταλόγου του Café Mercedes.

Στις νέες δημιουργίες του νέου μενού δια χειρός Άγγελου Μπακόπουλου θα βρείτε προτάσεις όπως: Χταπόδι sou vide με κρέμα φάβας και ελιές τσακιστές, το οποίο ψήνεται σε κενό αέρος, παραδοσιακή σπανακόπιτα με ζελέ φρέσκου τυριού με σπανάκι σοτέ σε συνδυασμό με φρέσκια μυρώνια, χοιρινό φιλέτο με κρέμα από κυδώνι – σάλτσα κάπαρι με ψητές πατάτες και άλλα πολλά.

Το Café Mercedes προσφέρει πλέον ένα ιδιαίτερο μενού υψηλής κουζίνας σε ένα μοναδικό – μοντέρνο περιβάλλον όπου μπορείτε να συνεχίσετε τη διασκέδαση σας με μουσική από επιλεγμένους DJ και ποτό.

Για πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε στα τηλ. 22-270777 και 99-555156

Tags Cafe Mercedes, MENU, Chef


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7904 s (229 Queries.) // Parse time: 2.2241 s // Total time: 5.0145 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X