Η νέα πούδρα Silk Edition της Bourjois


Η νέα πούδρα Silk Edition της Bourjois

Χαρίζει ματ επιδερμίδα για 8 ώρες

Η Bourjois δημιούργησε τη νέα πούδρα Silk Edition, μια πούδρα compact που θα σας παρασύρει σε μια ακραία αισθητική εμπειρία. Εμπνευσμένη από το μετάξι, η υφή της Silk Edition είναι σχεδιασμένη να γλιστρά επάνω στο δέρμα τόσο ανάλαφρα όσο ένα χάδι. Η φόρμουλά της απορροφάται αμέσως από το δέρμα και έχει ένα διακριτικό, αδιόρατο φινίρισμα. Αυτή η πούδρα νέας γενιάς έχει λεπτή, χωρίς βάρος υφή που δεν υπερφορτώνει το δέρμα. Πρόκειται για μια πραγματικά καινοτόμο φόρμουλα που προσφέρει απόλυτη άνεση και την αίσθηση του "γυμνού δέρματος".

Η κρυσταλλική σκόνη που περιέχει η φόρμουλα της χαρίζει ματ επιδερμίδα για 8 ώρες, ενώ διατηρεί τη φωτεινότητα του δέρματος χωρίς να το ξηραίνει και είναι ιδανική για να καλύπτει τις κηλίδες και τα μαύρα στίγματα.

Η Bourjois έχει βελτιώσει την τεχνολογία Soft Focus ακόμα περισσότερο για την πούδρα Silk Edition. Οι διορθωτικές χρωστικές ουσίες έχουν μετρηθεί με ακρίβεια και τα αποτελέσματά τους είναι πολλαπλά! Κάνουν τους πόρους και τις κηλίδες λιγότερο ορατού, λειαίνουν τις λεπτές γραμμές, δεν παγώνουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου και η επιδερμίδα φαίνεται ανανεωμένη και πιο φωτεινή.

Tags Bourjois, Bourjois Silk Edition, Silk Edition, Ομορφια, πούδρα, beauty, compact powder


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1413 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4343 s // Total time: 2.5756 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X