Top 5 του 2014!


Top 5 του 2014!

Αποχαιρετώντας το 2014 κάνουμε focus στα προϊόντα ομορφιάς που μας άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις

1. SHISEIDO ULTIMUNE

Μετά από 20 χρόνια έρευνας στο ανοσοποιητικό σύστημα του δέρματος, η Shiseido δημιούργησε το Ultimune Power Infusing Concentrate
Τώρα η επιδερμίδα σας μπορεί να επωφεληθεί από μια σύνθεση υψηλής τεχνολογίας που δρα απευθείας στα κύτταρα Langerhans, προκειμένου να ενεργοποιήσει τις πολλαπλές δυνάμεις άμυνας του δέρματος.
Η ομορφιά βρίσκεται στην άμυνα του δέρματός σας
Όπως και το σώμα σας, έτσι και το δέρμα σας έχει το δικό του ανοσοποιητικό σύστημα. Με το ULTIMUNE, η Shiseido δημιούργησε έναν νέο κόσμο. Για πρώτη φορά δρα απευθείας στα κύτταρα Langerhans, που ρυθμίζουν το ανοσοποιητικό σύστημα του δέρματος: την αμυντική δύναμη που κρύβεται πίσω από μια υγιή και όμορφη επιδερμίδα. Με το ULTIMUNE, το δέρμα σας επανακτά τη βέλτιστη λειτουργία του.
Από την πρώτη κιόλας μέρα, θα δείτε εκπληκτικά αποτελέσματα σε 3 επίπεδα.
Άμεσα, η υφή της επιδερμίδας είναι:
• Πιο λεία
• Πιο ελαστική
• Πιο δροσερή
• Πιο ενυδατωμένη

Σε 1 εβδομάδα, η όψη της επιδερμίδας είναι ορατά:
• Πιο ανοιχτή
• Πιο φωτεινή
• Πιο λαμπερή
• Πιο ομοιόμορφη

Σε 4 εβδομάδες, το περίγραμμα του προσώπου εμφανίζεται:
• Πιο σφριγηλό
• Πιο ανθεκτικό

Ενισχύστε την άμυνα του δέρματος σας για να ενεργοποιήσετε τις 4 ΔΥΝΑΜΕΙΣ του :
Τη δύναμη της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ενάντια στους παράγοντες γήρανσης (στην επιφάνεια του δέρματος)
Τη δύναμη της ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ από τη φθορά και τις περιβαλλοντικές επιθέσεις (στην κεράτινη στιβάδα)
Τη δύναμη της ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ όλων των λειτουργιών των δερματικών κυττάρων (στην επιδερμίδα)
Τη δύναμη της ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ των πολλαπλών αμυντικών λειτουργιών του δέρματος (στη δερμίδα)

Η ομορφιά βρίσκεται στην άμυνα του δέρματός σας
Όπως και το σώμα σας, έτσι και το δέρμα σας έχει το δικό του ανοσοποιητικό σύστημα. Με το Ultimune, η Shiseido δημιούργησε έναν νέο κόσμο. Για πρώτη φορά δρα απευθείας στα κύτταρα Langerhans, που ρυθμίζουν το ανοσοποιητικό σύστημα του δέρματος: την αμυντική δύναμη που κρύβεται πίσω από μια υγιή και όμορφη επιδερμίδα. Με το Ultimune, το δέρμα σας επανακτά τη βέλτιστη λειτουργία του.
Από την πρώτη κιόλας μέρα, θα δείτε εκπληκτικά αποτελέσματα σε 3 επίπεδα.

Άμεσα, η υφή της επιδερμίδας είναι:
• Πιο λεία
• Πιο ελαστική
• Πιο δροσερή
• Πιο ενυδατωμένη

Σε 1 εβδομάδα, η όψη της επιδερμίδας είναι ορατά:
• Πιο ανοιχτή 
• Πιο φωτεινή
• Πιο λαμπερή 
• Πιο ομοιόμορφη

Σε 4 εβδομάδες, το περίγραμμα του προσώπου εμφανίζεται:
• Πιο σφριγηλό 
• Πιο ανθεκτικό
• Με μειωμένες ρυτίδες και λεπτές γραμμές
• Με μειωμένες ρυτίδες και λεπτές γραμμές

Έτσι στα εργαστήριά µας, η έρευνα δεν περιορίζεται µόνο στη σύσταση των καλλυντικών και τη βιολογία του δέρµατος. Αντιµετωπίζει τον άνθρωπο ως σύνολο και εξετάζει τις σωµατικές, πνευµατικές, διανοητικές και συναισθηµατικές µας αντιδράσεις σε ότι συµβαίνει γύρω µας µε στόχο την επανόρθωση και την ενδυνάµωση.

2. NARCISO EAU DE PARFUM

Το Narciso επαναερμηνεύει την αλχημεία της έλξης, όπως αυτός προσβάλλει παραδοσιακά το αρρενωπό vetiver, στο οποίο και βασίζεται άρωμα. Μια αφοπλιστική δυαδικότητα δανείζει στο άρωμα το βάθος και την ίντριγκα: τη δύναμη και την ευπάθεια, την ωμότητα και την φινέτσα.

Τελικά, το Narciso είναι ένα μοναδικό σέξι άρωμα. Το άρωμα μετατρέπει τις νότες του vetiver, την πιο κομψή νότα από την κλασική ξυλώδη οικογένεια, με μια τολμηρή οσφρητική σύνθεση που συμπυκνώνει όλη την έντονη θηλυκότητα. Ενώ ο μόσχος (το musk) παραμένει η καρδιά στην υπογραφή του αρώματος, τώρα είναι μια αισθησιακή musk ευωδιά που μαλάκωσε από το κεχριμπάρι (amber), δίνοντας του ζεστασιά και αισθησιασμό. Κατηγορηματικά οι ξυλώδεις νότες του vetiver και το φωτεινό λευκό και σκούρο κέδρο συναντούν τις απαλές floral νότες του, με τη διαυγή γαρδένια και το απαλό, αλλά ακτινοβόλο βουλγαρικό τριαντάφυλλο για να δημιουργηθεί μια μοναδική σύνθεση, τόσο τολμηρή και τόσο λεπτή ταυτόχρονα. Το αποτέλεσμα: Ένα σαγηνευτικό, πιο γυναικείο άρωμα, που αναδίδεται αργά και διαρκεί.

3. ESTEE LAUDER, RE-NUTRIV ULTIMATE DIAMOND SCULPTING/REFINISHING DUAL INFUSION

Μόνο η Re-Nutriv, η πρώτη κρέμα πολυτελείας στον κόσμο, μπορούσε να προσφέρει τόση τελειότητα στο δέρμα – σας παρουσιάζουμε τώρα την νέα Re-Nutriv Ultimate Diamond Sculpting/Refinishing Dual Infusion. Δύο εκλεκτά ελιξίρια, ασφαλισμένα ξεχωριστά για να προφυλάσσουν το ισχυρό μείγμα, ενώνονται κατά την εφαρμογή ώστε να μεταμορφώσουν δραματικά κάθε πρόσωπο για πιο σμιλευμένο, πιο βελτιωμένο, πιο λαμπερό δέρμα.

Στο χρυσό φιαλίδιο, το εκχύλισμα Black Diamond Truffle εφευρετικά αναμιγνύεται μαζί με μια εκπληκτική καινοτόμα τεχνολογία που υποστηρίζει την φυσική ενεργοποίηση του SIRT-6 που διατηρεί και επιδιορθώνει την μοίρα των κυττάρων, την ευελιξία και την ζωντάνια. Στο πλατινένιο φιαλίδιο, ένα πολύ ισχυρό μείγμα βελτίωσης απαλά επαναδομεί και απαλύνει το δέρμα στην επιφάνεια. Αυτός ο συνδυασμός ασυνήθιστης πολυτέλειας και σπάνιας απόδοσης προσφέρει μια εκπληκτική καινοτομία στο δέρμα.

4. MOROCCANOIL OILY SCALP TREATMENT

Το Moroccanoil Oily Scalp Treatment είναι μία θεραπεία εμπλουτισμένη με έλαιο argan η οποία χρησιμοποιείται σε spa και κομμωτήρια ενώ περιέχει ένα μοναδικό μείγμα αιθέριων ελαίων για να ισορροπήσει και να καταπραΰνει την επιδερμίδα της κεφαλής και να μειώσει την έκκριση λιπαρότητας. Τα αιθέρια έλαια καθαρισμού είναι πλούσια σε πολυακόρεστα λιπαρά οξέα και βιταμίνη Ε, βοηθούν στην προστασία, ενυδάτωση και στον έλεγχο της πιτυρίδας που προκαλείται από υπερβολική λιπαρότητα και φλεγμονή του θύλακα της τρίχας.

Το Moroccanoil Oily Scalp Treatment περιέχει και βιολογικό έλαιο τζίντζερ, το οποίο βοηθά στη τόνωση της επιδερμίδας του τριχωτού της κεφαλής, στην αύξηση της κυκλοφορίας και στη ρύθμιση της παραγωγής σμήγματος. Οι προηγμένες δυνατότητες καθαρισμού της θεραπείας βοηθούν τα μαλλιά να έχουν μια ισορροπημένη, υγιή και λαμπερή όψη.

Ιδανική για λιπαρή επιδερμίδα κεφαλής το Moroccanoil Oily Scalp Treatment:
• Τονώνει την επιδερμίδα της κεφαλής
• Αυξάνει την κυκλοφορία
• Ρυθμίζει την παραγωγή σμίγματος
• Αφήνει στα μαλλιά μια ισορροπημένη και υγιή όψη

Οδηγίες Χρήσης:
Για καλύτερα αποτελέσματα χωρίστε τα μαλλιά σε δύο τμήματα και εφαρμόστε μια γεμάτη σταγόνα της θεραπείας. Κάντε μασάζ στο κεφάλι και επαναλάβετε σε κάθε τμήμα. Αφήστε το να διεισδύσει για 5-10 λεπτά. Βουρτσίστε ή χτενίστε τα μαλλιά επιμελώς. Ξεπλύνετε με κρύο νερό, και στη συνέχεια λουστείτε με Moroccanoil Moisture Repair Shampoo και Moroccanoil Moisture Repair Conditioner.

5. COLOR WOW ROOT COVER UP!

Εδώ και χρόνια, έχουν κυκλοφορήσει στη αγορά αμέτρητα προϊόντα για κάλυψη ή καμουφλάζ των γκρίζων μαλλιών και σκούρας ρίζας. Δυστυχώς κανένα δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει και να ικανοποιήσει ... μέχρι τώρα βέβαια.

Το COLOR WOW Root Cover Up αντιπροσωπεύει το μεγάλο άλμα στην τεχνολογία. Όλες οι αποχρώσεις αυτής της επαναστατικής πούδρας όχι μόνο καλύπτουν τα γκρίζα μαλλιά και τη σκούρα ρίζα αλλά φρεσκάρουν και τη ρίζα στις ανταύγειες. Επιτέλους μπορείτε να καλύψετε την ανεπαίσθητη ρίζα - γρήγορα, εύκολα και μυστικά!

Πρόκειται για πούδρα με μοναδική σύνθεση που κολλάει άμεσα στα μαλλιά χωρίς να τα νοιώθετε κολλώδες, λιπαρά ή σκληρά. Τα μαλλιά φαίνονται  όμορφα και πολύ φυσικά. Επίσης, είναι αδιάβροχο και διαρκεί μέχρι να λούσετε τα μαλλιά σας - γυμναστείτε, ιδρώστε ή περπατείστε άφοβα στη βροχή.

Θα βρείτε το COLOR WOW Root Cover Up σε 6 αποχρώσεις – πλατινέ, ξανθό, ανοιχτό καστανό, μεσαίο καστανό, σκούρο καστανό και μαύρο. Κάθε απόχρωση περιέχει ποικιλία χρωστικών για να ταιριάζει απόλυτα με τις διάφορες αποχρώσεις μαλλιών και για να χαρίζει απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα.                      

Τρόπος Χρήσης
Εφαρμόστε σε στεγνά/στυλαρισμένα μαλλιά με το βουρτσάκι 2 όψεων που συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία. Χρησιμοποιήστε τη στενή ή πιο πλατιά πλευρά ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλετε να πετύχετε. Σημείωση – η πούδρα κολλάει μόνο στα μαλλιά και όχι σε προηγούμενη στρώση πούδρας γι’αυτό μην εφαρμόζετε υπερβολική ποσότητα. Για να φρεσκάρετε τις ανταύγειες – χρησιμοποιήστε το βουρτσάκι από την στενή πλευρά και εφαρμόστε κάποια από τις ξανθές αποχρώσεις στα σημεία που έχει μεγαλώσει η ανταύγεια.

Tags TOP 5 BEAUTY, beauty, face, hair, perfume, TOP 5, Ομορφια, ΜΑΛΛΑ, αρωμα, προσωπο, ΟΡΟΣ, Serum


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7755 s (251 Queries.) // Parse time: 0.5107 s // Total time: 3.2862 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X