Top 5 events του 2014!


Top 5 events του 2014!

Αυτά ξεχωρίσαμε…

Πολλά και ξεχωριστά events έχουν πραγματοποιηθεί και το 2014. Το καθένα είχε κάτι ιδιαίτερο… Λαμπερές παρουσίες και ξεχωριστές εμφανίσεις είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που μας κέρδισαν και μας έκαναν να συγκεντρώσουμε τα top 5 events της χρονιάς που αποχαιρετούμε σήμερα…

Απρίλιος, 2014

Το κόκκινο χαλί των βραβείων "Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2013" γέμισε λάμψη καθώς απ’ αυτό πέρασαν εντυπωσιακές παρουσίες. Δείτε εδώ αναλυτικά το φωτογραφικό ρεπορτάζ.

Σεπτέμβριος, 2014

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το 8ο Κυπρο-Ρωσικό Φιλανθρωπικό Γκαλά, μία από τις μεγαλύτερες πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνεται για 8η συνεχή χρονιά στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου. Δείτε εδώ αναλυτικά το φωτογραφικό ρεπορτάζ.

Νοέμβριος, 2014

Με ένα glamorous και φιλανθρωπικό fashion show η μπουτίκ Μax Mara παρουσίασε στην Λεβέντειο Πινακοθήκη στη Λευκωσία τη νέα της κολεξιόν. Δείτε εδώ αναλυτικά το φωτογραφικό ρεπορτάζ.

Δεκέμβριος, 2014

Σε ένα σκηνικό που θύμιζε χειμώνα στα λευκά γιόρτασε τα 38α γενέθλια της η Ραμόνα Φίλιπ – Τορναρίτη στο Sabai στη Λευκωσία. Οι επώνυμες Κύπριες γι' άλλη μια φορά εντυπωσίασαν με τις ενδυματολογικές τους επιλογές. Δείτε εδώ αναλυτικά το φωτογραφικό ρεπορτάζ.

Δεκέμβριος, 2014

Με ένα λαμπερό χριστουγεννιάτικο κοκτέιλ πάρτυ έγιναν τα επίσημα εγκαίνια την μπουτίκ Wedding Exclusive του Νότη Παναγιώτου στη Λευκωσία. Δείτε εδώ αναλυτικά το φωτογραφικό ρεπορτάζ.

Tags events 2014, socialite, κοσμικές socialites, κοσμικα, FLASH NOW


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3621 s (234 Queries.) // Parse time: 2.1128 s // Total time: 4.4749 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X