Τι σε περιμένει το 2015 βάσει ζωδίου;


 Τι σε περιμένει το 2015 βάσει ζωδίου;

Τα άστρα σου δίνουν μια πρώτη ιδέα ανάλογα με το ζώδιο σου!  

Κριός: το νέο έτος η δημιουργικότητα και η ευχαρίστηση σου, είναι στο επίκεντρο. Τα “θέλω” σου είναι σε πρώτο πλάνο και εσύ νιώθεις πολύ τυχερή. Γενικά θα δεις πως το 2015 θα γίνει πιο ενδιαφέρουσα η ερωτική σου ζωή αλλά και θα φέρει τύχη στα ερωτικά σου και οι συναισθηματικές... επιτυχίες δεν θα αργήσουν να έρθουν. Μέχρι τον Αύγουστο του 2015 θα έχεις τύχη σε όλους τους τομείς που σχετίζονται με τον πέμπτο οίκο σου αφού ο Δίας θα φροντίσει να είσαι χαλαρή, να το διασκεδάζεις και γενικά σε κάνει πιο ρομαντική αλλά και την καλύτερη παρέα. Μην απορήσεις αν κερδίσεις και σε τυχερά παιχνίδια κάποια στιγμή μέσα στους 7 πρώτους μήνες του χρόνου αφού η περίοδος που ο Δίας είναι στον πέμπτο οίκο σου θα είναι μια πολύ ευνοϊκή περίοδος για εσένα, ενώ ο Κρόνος από τον Σκορπιό, στον όγδοο οίκο σου και θα επηρεάζει την σεξουαλικότητα αλλά και τα έσοδα σου. Φόροι, δάνεια, χρέη μπορεί μεν να σε απασχολήσουν αλλά μην φοβηθείς δεν είναι για κακό. Ο τρόπος που χειρίζεσαι τα οικονομικά σου αλλάζει και μαθαίνεις να σέβεσαι το πορτοφόλι σου.

Ταύρος: Ο Δίας στον τέταρτο οίκο σου επηρεάζει θέματα που αφορούν την οικογένεια, το σπίτι αλλά και τις βάσεις της προσωπικότητας σου. Τώρα λοιπόν “νιώθεις” την οικογένεια σου, τις ρίζες σου αλλά και ευχαριστιέσαι το σπίτι σου δηλαδή τον χώρο που ζεις τις στιγμές σου και βρίσκεις θαλπωρή και υποστήριξη από όσους αγαπάς. Μην απορήσεις αν σου λείπει το μέρος που μεγάλωσες και το μυαλό σου ταξιδεύει συχνά στα ανέμελα παιδικά χρόνια. Ο σοφός Κρόνος από την άλλη θέλει να σε μάθει φέτος πως πρέπει να στηρίζεσαι μόνο στα χέρια σου και πως καλό είναι να μην βασίζεσαι στις οικονομικές βάσεις των άλλων είτε πρόκειται για τον άντρα, τον σύντροφο ή ακόμη και τους γονείς σου. Tώρα ίσως δεν έχεις πρόσβαση στο πορτοφόλι των δικών σου ανθρώπων πράγμα το οποίο θα σε κάνει να θέλεις να είσαι πιο αυτόνομη οικονομικά και να στηρίζεσαι στα χέρια σου. Ο Πλούτωνας από την άλλη στον ένατο οίκο σου επηρεάζει την φιλοσοφία της ζωής σου και δεν αποκλείεται φέτος να αλλάξεις γνώμη για πολλά πράγματα. Ναι και όμως εσύ μια Ταυρίνα θα αλλάξεις γνώμη και θα κάνεις αλλαγές!

Δίδυμοι: η επικοινωνία, το μυαλό και τις σκέψεις σου καθώς και όλα τα πράγματα που σχετίζονται με τα μηνύματα, γραπτά ή προφορικά που στέλνεις στους γύρω σου είναι στο επίκεντρο της χρονιάς που έρχεται και τους πρώτους 7 μήνες έχεις εμπιστοσύνη στην γνώμη σου και στα όσα λες. Γενικά είσαι γενναιόδωρη και δείχνεις μεγαλύτερη κατανόηση και έχεις περισσότερη υπομονή. Φέτος θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να κάνεις ταξίδια και να περάσεις καλά. Αυτόν τον χρόνο καλά θα κάνεις να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου ενω τα συμβόλαια και οι συμφωνίες θα πέφτουν βροχή και στα επαγγελματικά σου. Με τον Κρόνο να επηρεάζει την καθημερινότητα σου, την δουλειά και την υγεία σου η σχέση με συναδέλφους και προϊστάμενους θα δοκιμαστεί πολλές φορές αλλά αν δείξεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου όλα θα πάνε όπως τα θέλεις.

Καρκίνος: οι σχέσεις με την οικογένεια, τα αδέρφια, τους γείτονες αλλά και τους συγγενείς θα παίξουν καθοριστικό ρόλο την χρονιά που έρχεται. Η τύχη σου έχει να κάνει με το μυαλό και την σκέψη σου, τις ιδέες που έχεις και σίγουρα θα είναι μια περίοδος που θα εμπλουτίσεις την γνώση σου και θα έχεις την ευκαιρία να μάθεις πολλά και νέα πράγματα. Από τις 17 Σεπτμβρίου ο Κρόνος θα μπει στον Τοξότη και από τον έκτο οίκο σου - που σχετίζεται με την εργασία και την καθημερινότητα σου- θέματα υγείας και υγιεινής θα σε απασχολήσουν ενώ δεν αποκλείεται να χρειαστεί και στα επαγγελματικά σου να “παλέψεις” για να αποδείξεις την αξία σου. Θυμήσου όμως τα αγαθά κόποις κτώνται και το μόνο σίγουρο είναι πως οι κόποι σου θα ανταμειφθούν. Μην αμφιβάλεις ούτε λεπτό.

Λέων: η χρονιά ξεκινάει και μαζί της ξεκινάει για εσένα ένας νεος χρόνος που θα αναδείξεις τα ταλέντα σου αλλά και τον καλύτερο σου εαυτό. Η τρυφερότητα, η γενναιοδωρία σου, η πίστη σου αλλά και η περηφάνεια σου θα γίνουν τα βασικά στοιχεία που θα σε χαρακτηρίζουν το 2015. Εσύ ορίζεις την τύχη σου την χρονιά που έρχεται και η προσωπικότητα σου προκαλεί το ενδιαφέρον των γύρω σου που θαμπώνονται από το μυαλό αλλά και την εμφάνιση σου. Ακριβώς όπως και το 2014 , καλείσαι να ξεκαθαρίσεις θέματα που μπορεί να σε έκαναν να στεναχωρηθείς μέχρι τώρα και σχετίζονται με την οικογένεια. Τώρα αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου και αντιμετωπίζεις καταστάσεις που θα σε κάνουν να προχωρήσεις.

Παρθένος: μπορεί να νομίζεις πως η τύχη και οι ευκαιρίες συνδέονται με τα χρήματα και τις ευκαιρίες εργασίας αλλά ίσως αυτή τη χρονιά συνειδητοποιήσεις πως το μυστικό της επιτυχίας κρύβεται μέσα σου. Είσαι πιο ενθουσιώδης, πιο αισιόδοξη και δεν μετράς τόσο πολύ όσα έγιναν στο παρελθόν αφού δίνει όλη σου την προσοχή στο μέλλον και τους στόχους που θέλεις να πετύχεις. Νιώθεις καλά όπως είσαι και τα βρίσκεις με τον εαυτό σου ενώ οι αρετές σου είναι αυτά που `βγάζεις” και στους γύρω σου που σε μπιστεύονται και ζητούν την γνώμη σου. Γενικά μπορεί να λειτουργείς με βάση την λογική και να θέλεις επιχειρήματα και αποδείξεις , τη νέα όμως χρονιά δείχνεις να κυνηγάς υψηλούς στόχους και να κάνεις όνειρα αλλά και τα κατάλληλα βήματα για να τα πετύχεις!

Ζυγός: οι ελπίδες και τα όνειρα σου για το μέλλον έρχονται στην επιφάνεια και αρχίζεις εσύ η ίδια να πιστεύεις πως θα τα κατακτήσεις και αυτό είναι το καλύτερο! Την νέα χρονιά καταλαβαίνεις με ένα μαγικό τρόπο τι είναι αυτό που θέλεις από τους γύρω σου αλλά και από τον ίδιο σου τον εαυτό και αυτό από μόνο του είναι μεγάλη επιτυχία. Μέχρι τον Αύγουστο του νέου έτους έχεις την ευκαιρία να εξελιχθείς σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο και οι φίλοι σου σε έχουν ψηλά. Δεν αποκλείεται να θέλεις να διευρύνεις τον κύκλο σου των φίλων σου και να συμπεριλάβεις στην ζωή σου περισσότερους ανθρώπους ή ακόμη δεν αποκλείεται να γνωρίσεις πολύ κόσμο στα ταξίδια που θα κάνεις. Η τύχη σου τη νέα χρονιά σχετίζεται με τους φίλους και τις παρέες σου και θα έχεις την υποστήριξη τους σε κάθε βήμα που κάνεις στην ζωή σου το 2015.

Σκορπιός: τα καλά νέα είναι πως τους 7 πρώτους μήνες του 2015, o πλανήτης των ευκαιριών και της τύχης, ο Δίας θα συνεχίζει να επηρεάζει τον τομέα της καριέρας σου αλλά και το κοινωνικό σου status ενώ η παρουσία του Δία σε κάνει να προσπαθείς περισσότερο για να πετύχεις τους στόχους σου! Φυσικά και θα δουλέψεις σκληρά για να πετύχεις τον στόχο σου στο τέλος όμως μόλις συμβεί αυτό θα νιώσεις μεγάλη δικαίωση και χαρά. O Kρόνος από την άλλη στρέφει την προσοχή σου στον εαυτό σου και δίνεις φέτος προτεραιότητα στην σχέση σου με τους άλλους είτε πρόκειται για την οικογένεια, τους στενούς σου φίλους ή τον σύντροφο σου. Φέτος θα “δουλέψεις” τα αδύνατα σημεία σου και θα αναδείξεις καλύτερα τα πιο δυνατά σου σημεία σε όλους τους τομείς. Ο Ουρανός από την άλλη σε βάζει να βρίσκεις νέες, μοντέρνες μεθόδους στην δουλειά αλλά και για τον εαυτό σου το 2015.

Τοξότης: η νέα χρονιά ξεκινάει δυναμικά για εσένα και φέτος πρέπει να περιμένεις πως θα κυκλοφορείς με μια βαλίτσα στο χέρι! η αλήθεια είναι για να είμαστε και υπερβολικοί πως επεκτείνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες και απολαμβάνεις όσα έχει να σου προσφέρει η ζωή. Η γνώση μέσα από την εμπειρία, το διάβασμα ή ταξίδια είναι το βασικό που θα σου φέρει η νέα χρονιά που έρχεται. Τους πρώτους 7 μήνες τους έτους “ρουφάς” την γνώση σαν σφουγγάρι και γεμίζεις εμπειρίες. Ακόμη η σκέψη σου στρέφεται στον χώρο σου, στο σπίτι και δεν αποκλείεται να κάνεις αλλαγές ακόμη ίσως και μια ανακαίνιση και να αλλάξεις όχι μόνο τον χώρο σου αλλά και την διάθεση σου.

Αιγόκερως: τα οικονομικά σου αλλά και η σεξουαλικότητα σου είναι στο προσκήνιο τη νέα χρονιά και θέματα όπως τα οικονομικά του συντρόφου σου ή το κοινό σας πορτοφόλι, οι φόροι, τα μετρητά που έχεις τελικα στην τσέπη σου μέχρι και τα δάνεια ή τα χρήματα που λαμβάνεις από άλλους γενικά είναι το βασικό που σκέφτεσαι αυτή τη χρονιά. Μπορεί να θέλεις να ανοίξεις μια δική σου δουλειά και να σκέφτεσαι αν μπορείς ή να αξίζει να πάρει το ρίσκο τέτοιες μέρες. Μπορεί ακόμη να θέλεις να επεκτείνεις την επιχείρηση σου ή να ανοίξεις νέους ορίζοντες στην δουλειά σου και ψάχνεις να βρεις το κεφάλαιο για να το κάνεις. Οι φίλοι σου παίζουν τεράστιο ρόλο στην ζωή σου και το βλέπεις αυτό τη νέα χρονιά που η υποστήριξη τους είναι ακόμη πιο έντονη. Είσαι γεμάτη ιδέες τις οποίες δεν διστάζεις να μοιραστείς με τους στενούς σου φίλους αλλά και το άλλο σου μισό. Τα όνειρα και οι στόχοι σου βλέπεις πως μπορούν να συνυπάρξουν με τα αντίστοιχα όνειρα του συντρόφου σου και η σχέση σας πάει από το καλό στο καλύτερο.

Υδροχόος: τους πρώτους 7 μήνες του έτους οι σχέσεις και οι συμφωνίες είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου. Θα δεις πως οι ευκαιρίες σε επαγγελματικό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο θα πέφτουν βροχή και εσύ θα δεις πως το να γνωρίζεις νέους ανθρώπους θα σε γεμίσει χαρά και θα “ανοίξει” τους ορίζοντες σου. Αν είσαι μόνη, ο Δίας θα σε βοηθήσει να βρεις τον κατάλληλο σύντροφο και δεν αποκλείεται να σκεφτείς και τον γάμο μέσα στο 2015. Οι νέοι άνθρωποι που θα έρθουν στην ζωή σου δεν αποκλείεται να είναι άνθρωποι από τους οποίους θα μάθεις πολλά και θα εξελιχθείς μέσα από την σχέση μαζί τους. Για κάποιες από εσάς η χρονιά αυτή θα ειναι μαι χρονιά ανταμοιβής σε πολλά επίπεδα. Μπορεί να δούλεψες σκληρά τα τελευταία χρόνια και φέτος να πάρεις την ανταμοιβή που περιμένεις με την μορφή αύξησης ή απλά να σου προσφέρουν την θέση που πάντα ήθελες. Τώρα βλέπεις τους κόπους σου να ανταμείβονται και την υπομονή σου να πιάνει τόπο.

Ιχθείς: η καθημερινότητα σου, η δουλειά, το περιβάλλον εργασίας είναι τα βασικά που σε απασχολούν την νέα χρονιά. Ναι το 2015 θα χρειαστεί να δουλέψεις σκληρά και ίσως ακόμη αλλάξεις δουλειά ή ακόμη αναζητήσεις δουλειά σε κάποια άλλη χώρα πράγμα που θα επηρεάσει την καθημερινότητα σου σε προσωπικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο. Από υγεία καλά πάμε αφού είσαι γεμάτη ενέργεια να κάνεις πράγματα. Μπορεί να κάνεις άσκηση και να έχεις την τάση να τρως περισσότερο αλλά αν προσέξεις δεν θα έχεις πρόβλημα. Τη νέα χρονιά πιστεύεις στον εαυτό σου και τις δυνατότητες σου και καταφέρνεις όλα όσα τις προηγούμνενες χρονιές έμοιαζαν άπιαστα όνειρα!

Tags ζωδια, νεα χρονια, 2015, ΣΤΟΧΟΙ, ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΝΕΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0775 s (231 Queries.) // Parse time: 0.4003 s // Total time: 2.4779 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X