H EKO προσέφερε οικονομική βοήθεια στι συνδέσμου «Οι φίλοι της παιδικής στέγης Λευκωσίας»


H EKO προσέφερε οικονομική βοήθεια στι συνδέσμου «Οι φίλοι της παιδικής στέγης Λευκωσίας»

Η ΕΚΟ στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης προσέφερε οικονομική βοήθεια για ενίσχυση του  συνδέσμου «Οι φίλοι της παιδικής στέγης Λευκωσίας».

Ο Σύνδεσμος δημιουργήθηκε με σκοπό να ενισχύσει και να συμπληρώσει την φροντίδα που παρέχεται στα παιδιά της Παιδικής Στέγης Λευκωσίας από το Επαρχιακό Γραφείο Ευημερίας. 

Στη στέγη διαμένουν παιδιά ηλικίας 5 μέχρι 14 χρονών τα οποία βρίσκονται κάτω από την προστασία του Κράτους. Ο σύνδεσμος παρέχει βοήθεια στα παιδιά που έχουν εκπαιδευτικές ελλείψεις. Αναλαμβάνει επίσης την  παροχή ειδικών δασκάλων ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε παιδιού όπως λογοθεραπεία, παροχή βοήθειας για δημιουργική απασχόληση, παροχή ψυχαγωγίας και ευκαιρίες για δραστηριότητες που βοηθούν στην κοινωνική τους προσαρμογή και παροχή οποιασδήποτε άλλης βοήθειας που θα ενισχύσει τη ψυχολογική και κοινωνική ανάπτυξη των παιδιών. 

Την επιταγή παρέδωσε  στην  Πρόεδρο του Συνδέσμου Φίλων Παιδικής Στέγης Λευκωσίας κ. Κατερίνα Κονάρη ο Ανώτερος Διευθυντής Πωλήσεων και Μάρκετινγκ κύριος Ανδρέας Στρατής.

Tags εκο, οι φιλοι παιδικης στεγης λευκωσιας, εταιρικη κοινωνικη ευθυνη, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8661 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2728 s // Total time: 3.1389 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X