Ευρωπαϊκή διάκριση για την Drogopharma Health and Beauty


Ευρωπαϊκή διάκριση για την Drogopharma Health and Beauty

Επίσημη βράβευση της εταιρείας Drogopharma Health and Beauty για την διάκρισή της ως National Champion στα φετινά βραβεία European Business Awards 2014-2015

Σε επίσημη τελετή που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου, έγινε η απονομή των τίτλων των National Champions σε επιλεγμένες εταιρίες της Κύπρου στα πλαίσια των European Business Awards. Μεταξύ των διακριθέντων εταιριών είναι και η εταιρία ‘Drogopharma Health and Beauty’ η οποία κέρδισε τον τίτλο του ‘National Champion’ στην κατηγορία ‘Customer Focus’. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στην οικία του ύπατου αρμοστή της Αγγλίας στην Κύπρο . Το βραβείο, το οποίο απένημε ο Υπουργος Υγείας κ Φίλιππος Πατσαλής, παρέλαβε ο CEO της εταιρίας Drogopharma κ. Άριστος Πετρίδης.


Τα European Business Awards απονέμονται φέτος για 8η χρονιά αγκαλιάζοντας πάνω από 24 000 επιχειρήσεις σε 33 χώρες της Ευρώπης. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο θεσμός των European Business Awards που διoργαvώνεται από την εταιρία RSM International, αποτελεί ενα απο τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς των επιχειρήσεων στην Ευρώπη και είναι ιδιαίτερα αναγνωρισμένος σε όλοκληρο τον κόσμο. Η εταιρία Drogopharma θα εκπροσωπήσει  την Κύπρο στην κατηγορία Customer Focus στον επόμενο γύρο των βραβείων σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Tags βράβευση. Drogopharma Health and Beauty, διακριση, National Champion, βραβεια, European Business Awards 2014-2015


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7271 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2473 s // Total time: 2.9744 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X