H Samsung φέρνει μια νέα εποχή στην τηλεόραση


H Samsung φέρνει μια νέα εποχή στην τηλεόραση

Στο πλαίσιο της φετινής διεθνούς έκθεσης τεχνολογίας CES, η Samsung Electronics παρουσίασε τις νέες σειρές SUHD TV, τις Smart TV με την επαναστατική πλατφόρμα Tizen, καινοτόμα προϊόντα ήχου καθώς και μια πλήρη σειρά από νέες κυρτές οθόνες.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι όλες οι Smart TV που θα κυκλοφορήσουν το 2015 θα διαθέτουν τη νέα πλατφόρμα, που θα βασίζεται στο λειτουργικό σύστημα Tizen. Χάρη στο συγκεκριμένο λειτουργικό σύστημα, η νέα Smart TV πλατφόρμα της Samsung δεν προσφέρει μόνο ποικιλία από νέα χαρακτηριστικά, αλλά και έξυπνη πρόσβαση σε περιεχόμενο. Η πλατφόρμα ανοιχτού κώδικα Tizen, προσφέρει ευελιξία, με περισσότερες επιλογές σε περιεχόμενο και συσκευές, επιτρέποντας έτσι στους προγραμματιστές να δημιουργούν εύκολα συμβατό περιεχόμενο, ενώ συνδέουν τους τηλεθεατές σε ένα κόσμο ψυχαγωγίας με πολλές δυνατότητες. Η συμβατότητα του λειτουργικού Tizen με άλλες συσκευές εδραιώνει τις Samsung Smart TVs ως το κέντρο ελέγχου για κάθε έξυπνο σπίτι, θέτοντας τα στάνταρ για το μέλλον των Smart τηλεοράσεων και αλλάζει την εμπειρία θέασης.

Επιπλέον, η εταιρεία ανακοίνωσε τη νέα σειρά των SUHD TVs, που περιλαμβάνει τις JS9500, JS9000 και JS8500, σε εννέα μεγέθη οθόνης από 48’’ έως 88’’. Οι πρωτοποριακές SUHD TV αποτελούν ορόσημο για την εποχή της UHD, καθώς αποδίδουν υπέροχη εικόνα με εκπληκτική αντίθεση, εντυπωσιακή φωτεινότητα και θαυμάσιο χρώμα. Η τεχνολογία νάνο-κρυστάλλων των SUHD TV μεταδίδει διαφορετικά χρώματα φωτός ανάλογα με τη δυνατότητά τους να παράγουν τη μέγιστη χρωματική ευκρίνεια. Η τεχνολογία αυτή παράγει ένα ευρύ φάσμα χρωμάτων, 64 φορές παραπάνω απ’ ότι η συνηθισμένη τηλεόραση.

Η τεχνολογία SUHD αναλύει αυτόματα τη φωτεινότητα των εικόνων, και αποδίδει τη μέγιστη αντίθεση, προβάλλοντας εικόνες με βαθύ μαύρο ή πιο φωτεινά χρώματα, ακόμη και 2,5 φορές παραπάνω, σε σύγκριση με τη συμβατική τηλεόραση.

Οι Samsung SUHD τηλεοράσεις διαθέτουν τεχνολογία φιλική  προς το περιβάλλον, προκειμένου να έχουν την καλύτερη απόδοση και αξιοπιστία στην κατηγορία τους.

Πλέον των τηλεοράσεων, η Samsung Electronics ανακοίνωσε τη νέα σειρά προϊόντων ήχου, συμπεριλαμβανομένων των WAM7500/6500, καθώς και ακόμα περισσότερες επιλογές για κυρτές ηχομπάρες. Τα ηχεία WAM7500/6500 αποτελούν ένα νέο concept της Samsung, που παρέχει μια ολοκληρωμένη ακουστική εμπειρία, χωρίς περιορισμούς όσον αφορά τη θέση του ακροατή σε σχέση με το ηχείο. Σε αντίθεση με τα συμβατικά ηχεία, που αναπαράγουν ήχο προς μία μόνο κατεύθυνση, τα ηχεία WAM7500/6500 διοχετεύουν τον ήχο σε ολόκληρο το δωμάτιο.

Παράλληλα, η εταιρεία παρουσίασε μία πλήρη σειρά από νέες, κυρτές οθόνες και SMART LED προϊόντα ψηφιακής σήμανσης. Η νέα σειρά κυρτών οθονών προσφέρει μία άνετη εμπειρία παρακολούθησης με οθόνες που σχεδόν αγγίζουν τη φυσική κυρτότητα του οπτικού πεδίου της ανθρώπινης όρασης. Η οθόνη SE790C με αναλογία 21:9 είναι διαθέσιμη σε 29 και 34 ίντσες, και η οθόνη SE590C σε 32 ίντσες. Πρόκειται για προϊόντα-ναυαρχίδες, που, μαζί με τις οθόνες SE510C (διαθέσιμες από 24 έως 27 ίντσες) και την TD590C 27 ιντσών, αναμένεται να φέρουν τις κυρτές οθόνες στο προσκήνιο, καθώς προσφέρουν μια πιο ελκυστική εμπειρία θέασης.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η Samsung Electronics απέσπασε 80 διακρίσεις στην απονομή Βραβείων Καινοτομίας της CES 2015. Ανάμεσα στα φετινά βραβεία, η Samsung διακρίθηκε με το Βραβείο Καινοτομίας και με 31 διακρίσεις για προϊόντα οικιακής ψυχαγωγίας.

Tags Τηλεοραση, samsung, τεχνολογια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8453 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4568 s // Total time: 2.3021 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X