Δείτε πως να υιοθετήσετε το look της Naomi Watts


Δείτε πως να υιοθετήσετε το look της Naomi Watts

O Celebrity Hairstylist Cervando παρουσιάζει βήμα βήμα το look της διάσημης ηθοποιού για τα 72nd Annual Golden Globe Awards

Συνολική Έμπνευση: "Δημιούργησα ένα μοντέρνο, chic,ελαφρώς ρετρό κυματισμό στα μαλλιά για να τονίσω με τον καλύτερο τρόπο την προσωπικότητα και το στυλ της Naomi. Μου άρεσε το ότι το απαλό αυτό look που πλαισίωνε το πρόσωπό της έμοιαζε μοντέρνο και αβίαστο", Cervando.

Προετοιμασία μαλλιών/styling:
• Ξεκινώντας σε νωπά μαλλιά, χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας για να εφαρμόσετε μια μικρή ποσότητα στο μέγεθος της παλάμης Moroccanoil Volumizing Mousse, από τη ρίζα στις άκρες σε ολόκληρο το κεφάλι. Έπειτα χρησιμοποιήστε μια χτένα για να κατανεμηθεί το προϊόν ομοιόμορφα σε όλα τα μαλλιά.


• Εφαρμόστε Moroccanoil Root Boost σε όλο το κεφάλι για να δημιουργήσετε την βάση για όγκο και υφή. Μετά χρησιμοποιήστε μια χτένα για να δημιουργήσετε μια βαθιά χωρίστρα στο πλάι. Στεγνώστε με τα χέρια.


• Στη συνέχεια, στεγνώστε τα μαλλιά τμηματικά χρησιμοποιώντας την βούρτσα Moroccanoil 35mm Boar Bristle Round Brush για ένα απαλό και λείο φινίρισμα.


• Μόλις τα μαλλιά είναι πια στεγνά, πάρτε ένα τμήμα μαλλιών από την κορυφή του κεφαλιού και τυλίξτε το με Velcro rollers.
• Εναλλάσσοντας σίδερα για μπούκλες 3 και 3 ½  εκατοστών, τυλίξτε τμήματα μαλλιών- αφήνοντας τις άκρες ίσιες- για να δημιουργήσετε ένα μοντέρνο, φυσικό κυματισμό.
• Μόλις τελειώσετε, αφαιρέστε τα Velcro rollers και χρησιμοποιήστε την βούρτσα Moroccanoil Classic Boar Bristle Brush για να λειάνετε τα μαλλιά στη θέση τους και περάστε τη βούρτσα πέρα από το μέτωπο.

Τελευταίες πινελιές:
• Ψεκάστε τα μαλλιά με Moroccanoil Luminous Hairspray Strong για να προσθέσετε λάμψη, υφή και κράτημα διαρκείας.

Tags μαλλιά, Naomi Watts, LOVELY HAIR, hair, Moroccanoil


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1423 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2503 s // Total time: 2.3925 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X