Lancôme Visionnaire Creme Multi - Correctrice Fondamentale


Lancôme Visionnaire Creme Multi - Correctrice Fondamentale

Προηγμένη περιποίηση πολλαπλής διόρθωσης

Oλοκληρωμένη δράση στις ρυτίδες, τη φωτεινότητα και τη σφριγηλότητα. Χρησιμοποιώντας ως βάση το LR2412 σε συγκέντρωση 2%, τα εργαστήρια της Lancôme δημιούργησαν ένα συνδυασμό ενεργών συστατικών με ολοκληρωμένη δράση, για να αναδημιουργεί μια τέλεια επιδερμίδα.

Το μόριο LR 2412, προσφέρει αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα και δρα σε δεκατέσσερις βασικούς δείκτες της σωστής οργάνωσης των στιβάδων της επιδερμίδας, ενεργοποιώντας μια δυναμική διαδικασία ανανέωσης των ιστών και ανάπλασης της θεμέλιας ουσίας της επιδερμίδας.
Επιπλέον, δρα σε κάθε στάδιο του κύκλου ζωής του υαλουρονικού οξέος (στο hyaluronasome). Είναι σημαντικό να αναφέρουμε, ανάλογα με το βαθμό ωρίμανσής του, το υαλουρονικό οξύ δεν δρα μόνο στο πλέγμα του εξωκυττάριου χώρου (αποτέλεσμα αναπλήρωσης), αλλά συμμετέχει και στη μετάδοση ορισμένων κυτταρικών μηνυμάτων, τα οποία αποτελούν κλειδί για τη σωστή λειτουργία των συστατικών της επιδερμίδας.
Δύο συστατικά βρίσκονται στην καρδιά της σύνθεσης LR 2412: Πρώτον, ελαστομερή δίνουν στην κρέμα την πλούσια υφή της, ενώ παράλληλα επιτρέπουν άμεση απορρόφηση, γεγονός που κάνει την εφαρμογή τόσο απολαυστική, και αυξάνουν την αλληλεπίδραση μεταξύ επιδερμίδας και φωτός για εξαιρετικά διακριτικό αποτέλεσμα κάλυψης των ατελειών. Δεύτερον, ένα έλαιο που εκχυλίζεται από τους σπόρους του φυτού Limnanthes Alba (λιμνανθές), γνωστού για την εκπληκτική του ιδιότητα να προλαμβάνει την αφυδάτωση της επιδερμίδας ενδυναμώνοντας το λιπιδικό φραγμό της.

Η κρέμα Visionnaire απορροφάται γρήγορα, αφήνοντας ένα βελούδινο και λείο φιλμ, απίστευτα απαλό στο άγγιγμα.

Μετά από μία εβδομάδα, οι γυναίκες παρατηρούν ότι η επιδερμίδα τους είναι πιο απαλή και ελαστική, δείχνει πιο φωτεινή και διαυγής. 

Ρυτίδες, όγκος και φωτεινότητα: η αποτελεσματικότητα της Προηγμένης Περιποίησης Πολλαπλής Διόρθωσης Visionnaire σε αυτά τα τρία κριτήρια είναι ορατή σε τέσσερις εβδομάδες.

Tags face, beauty, προσωπο, Ομορφια, Lancôme Visionnaire Creme Multi - Correctrice Fondamentale, lancome, Visionnaire Creme Multi - Correctrice Fondamentale


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6652 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2921 s // Total time: 2.9573 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X