Λίγο πριν την πρεμιέρα του \"The Voice 2\" μιλαέι για όλα
Καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά και της εκπομπή ΟΚ@night στο Mad θα είναι την Κυριακή που μας έρχεται ο Μιχάλης Κουινέλης των Stavento και το faysbook.gr δίνει αποκλειστικά μια πρώτη γεύση από την εκπομπή.
Ο coach του "The voice" αποκάλυψε στον Θέμη Γεωργαντά πως η γάμος με την αγαπημένη του Ήβη Αδάμου είναι κάτι που θα ήθελε να γίνει σύντομα, καθώς στο συγκεκριμένο θέμα είναι παραδοσιακός και θέλει να αποκτήσει γρήγορα οικογένεια και παιδιά. Όσο παραδοσιακός όμως και αν είναι στο θέμα γάμος, ο ίδιος ο γάμος του δεν θα είναι σε καμία περίπτωση "παραδοσιακός" με κλαρίνα και νταούλια, καθώς όλο αυτό δεν είναι καθόλου του γούστου του.
Επίσης, μίλησε με αγανάκτηση για την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα σήμερα, λέγοντας πως οι πολιτικοί είναι κατά τη γνώμη του οι μεγαλύτεροι ηθοποιοί. "Τέτοια υποκρισία δεν την έχω ξαναδεί", σχολίασε, λέγοντας πως για εκείνον η ιδανική κυβέρνηση για την περίσταση θα έπρεπε να σχηματιστεί από εκπροσώπους όλων των κομμάτων, επιλέγοντας τον πιο έμπειρο και εξειδικευμένο για κάθε θέση, ανεξαρτήτως σε ποια παράταξη και κόμμα ανήκει.