Μετά τα Selfie sticks έρχονται τα Βelfie sticks


Μετά τα Selfie sticks έρχονται τα Βelfie sticks

Πριν καλά καλά χρησιμοποιήσουμε τα selfie stick, ένα ακόμα gadjet έρχεται να συμπληρώσει τέλεια την αυτοφωτογράφησή μας.  

Τα selfie stick γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλή. Αρχικά η ιδέα ήταν να υπάρξει ένα gadget που θα επιτρέπει στους αθλητές extreme sports  να απαθανατίζουν τις επιδόσεις τους. Φυσικά η Ασία ήταν η πρώτη χώρα που αγκάλιασε ένθερμα την ιδέα κι εκει ήταν που τα ανακάλυψαν οι Neil Harvey και Steve Pengelly. Eφτιαξαν μια εταιρεία στο Πλύμουθ τη Selfie Pods και ήδη από τον Αϋγουστο έχουν πουλήσει 6.000 κομμάτια

Σε συνέχεια αυτής της μόδας μία αμερικανική εταιρεία δημιούργησε το belfie stick για να ... διευρύνει το πεδίο της λήψης.

Το συγκεκριμένο gadget πήρε το όνομα του από τις γνωστές μας selfie αι το αρχικό του από το αγγλικό behind (πίσω). Σε ελευθέρη μετάφραση βοηθάει τους χρήστες να φωτογραφηθούν μόνοι τους ... από πίσω.

Στο ραβδί υπάρχει ένα κουμπί bluetooth το οποίο συγχρονίζεται με το κινητό μας: windows, android, iOS και ενεργοποιεί το κλείστρο της φωτογραφικής μηχανής.

Tags BELFIE STICKS, INSTANGRAM, facebook, φωτογραφιες


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6697 s (234 Queries.) // Parse time: 0.3353 s // Total time: 3.0050 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X