Το Elysium γιορτάζει τον Άγιο Βαλεντίνο και υποδέχεται τους ερωτευμένους


Το Elysium γιορτάζει τον Άγιο Βαλεντίνο και υποδέχεται τους ερωτευμένους

Be my Valentine… στο Elysium, καθώς η καρδιά του Αγίου Βαλεντίνου χτυπάει στο πιο ατμοσφαιρικό Ξενοδοχείο της Πάφου. Κάντε την πιο ρομαντική έκπληξη στον αγαπημένο σας με μια ονειρεμένη απόδραση στις 14 και 15 Φεβρουαρίου και γιορτάστε ένα υπέροχο διήμερο.

Το Elysium υποδέχεται τους ερωτευμένους με ένα ξεχωριστό πακέτο ειδικά για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, που υπόσχεται να κάνει τις καρδιές σας να σκιρτήσουν από ενθουσιασμό και συγκίνηση.

Απολαύστε την υπέροχη θέα του ηλιοβασιλέματος με ένα ποτήρι σαμπάνια με φράουλες στην πολυτέλεια του δωματίου σας, ανακαλύψτε τη χαλάρωση και την ηρεμία με μια επίσκεψη στο Opium Health Spa και ζήστε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία που θα σας παρασύρει σε στιγμές αξέχαστες.

Το ρομαντικό πακέτο για τους ερωτευμένους περιλαμβάνει μια διανυκτέρευση σε δίκλινο δωμάτιο το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου, καλωσόρισμα με ποτό κατά την άφιξη σας, ένα gourmet δείπνο με σαμπάνια και κρασί, ζωντανή μουσική με υπέροχες μελωδίες, πραλίνες Elysium φτιαγμένες ειδικά για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ροδοπέταλα στο δωμάτιο, ενώ την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου πλούσιο πρωινό στο Lemonia Piazza.

Η διαμονή στο Elysium γίνεται ακόμα πιο ελκυστική στο πολυτελές περιβάλλον του Opium Health Spa, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε απολαμβάνοντας όλες τις θεραπείες με ειδική έκπτωση 10%. Το ξενοδοχείο σας προσφέρει επίσης δωρεάν,  τη χρήση του γυμναστηρίου, τζακούζι, σάουνας, ατμόλουτρου και της εσωτερικής θερμαινόμενης πισίνας.
Για περισσότερες πληροφορίες ή κρατήσεις επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου Elysium  www.elysium-hotel.com και στο τηλέφωνο 26 844444.

Tags Elysium, Ξενοδοχείο, ξενοδοχεια, Valentine's day, αγιος βαλεντινος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9459 s (228 Queries.) // Parse time: 1.6001 s // Total time: 3.5460 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X