H Candice Swanepoel σχεδιάζει μια capsule συλλογή για καλό σκοπό


H Candice Swanepoel σχεδιάζει μια capsule συλλογή για καλό σκοπό

H εταιρεία Mother και το πολύ γνωστό μοντέλο και άγγελος της Victoria’s Secret, Candice Swanepoel ανακοίνωσαν πρόσφατα μία συνεργασία έκπληξη που μας ενθουσίασε.  

Πιο συγκεκριμένα η Candice σχεδίασε μία μοναδική capsule συλλογή που αποτελείται από κομμάτια με 1990s διάθεση, η οποία θα είναι διαθέσιμη σε όλο τον κόσμο στα μέσα Φεβρουαρίου και μέρος των εσόδων της θα διατεθεί στον οργανισμό mothers2mothers που εδρεύει στη Νότια Αφρική και ασχολείται με την καταπολέμηση της μετάδοσης του ιού HIV από τη μητέρα στο νεογέννητο μωρό.

Η συλλογή αποτελείται από σορτς αλλά και denim παντελόνια σε πολύ θηλυκές γραμμές που κολακεύουν τις καμπύλες ενώ όπως έγινε γνωστό, το μοντέλο επιμελήθηκε ακόμα και τις τελευταίες λεπτομέρειες, τόσο στον σχεδιασμό όσο και στην κατασκευή των ρούχων της συλλογής.

Οι Lela Becker και Tim Kaeding, ιδρυτές και ιδιοκτήτες του brand Mother, μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την Candice και τη συνεργασία τους, τόνισαν μάλιστα πως το μοντέλο τους βοήθησε ιδιαίτερα να βρουν ακριβώς αυτό που θέλουν για την εν λόγω συλλογή ενώ η αισθητική τους ταίριαζε απόλυτα και έτσι ήταν πολύ εύκολο να δουλέψουν μαζί.

Αν θέλετε να αποκτήσετε τα κομμάτια της συλλογής δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το stylebop.com σε μερικές μέρες, οπότε και θα γίνει το επίσημο λανσάρισμα.

Tags Candice Swanepoel. capsule, Συλλογή, fashion, μόδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2755 s (250 Queries.) // Parse time: 0.5558 s // Total time: 2.8313 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X