Γιάνης Βαρουφάκης: Το εξοχικό του στην Αίγινα


Γιάνης Βαρουφάκης: Το εξοχικό του στην Αίγινα

Ο Γιάνης Βαρουφάκης από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το Υπουργείο Οικονομικών, έγινε αυτόματα ένα από τα πιο αγαπημένα θέματα του Τύπου, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς.

Δημοσιεύματα για τη στιγμή που όρθωσε το ανάστημά του στην Τρόικα, αφιέρωμα για το στυλ του στην Telegraph, ερωτικές εκμυστηρεύσεις από γυναίκες στα social media, όπως από μια Ισπανίδα δημοσιογράφο που έγραψε το πόσο ωραίο είναι, ενώ παράλληλα ανέβασε και φωτογραφία του μέσα σε μια καρδιά.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης αγαπάει πολύ την πόλη, του αρέσουν οι γρήγοροι ρυθμοί, αλλά όταν βρίσκει ευκαιρία πηγαίνει πάντα στο προσωπικό του ησυχαστήριο, στην Αίγινα, όπου εκεί βρίσκεται το εξοχικό του –καλύπτει μια έκταση 170 τ.μ.

Αυτό, είναι σχεδιασμένο από τον αρχιτέκτονα Άρη Ζαμπίκο και το έχει διακοσμήσει ο ίδιος με τη βοήθεια της συζύγου του, Δανάης Στράτου. «Όποτε είμαι εδώ και βλέπω τον ορίζοντα, όλα μπαίνουν στη σωστή τους διάσταση», έχει πει ο Υπουργός Οικονομικών σε συνέντευξή του σε περιοδικό διακόσμησης όπου είχε γίνει εκτενής αναφορά στο σπίτι, ενώ η Δανάη Στράτου είχε συμπληρώσει: «Με ηρεμεί, μου ανοίγει τα μάτια και την ψυχή. Απόλαυση είναι να είμαστε ξένοιαστοι, ταξιδεύοντας στην Αίγινα οι δυο μας στο τέλος του καλοκαιριού κι αφού έχουμε περάσει όμορφα με τα παιδιά και τους φίλους μας».

Δείτε φωτογραφίες που έχει ανεβάσει ο ίδιος στα sofial media:








Tags Γιάνης Βαρουφάκης, ΕΞΟΧΙΚΟ, Σπιτι, αιγινα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7871 s (235 Queries.) // Parse time: 0.7625 s // Total time: 3.5496 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X