Τριήμερο Αποκριάς στο Elysium


Τριήμερο Αποκριάς στο Elysium

Η Αποκριά πλησιάζει και το ξενοδοχείο Elysium στην Πάφο υπόσχεται ένα απολαυστικό τριήμερο από το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου μέχρι την Καθαρά Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου.

Σε μια ατμόσφαιρα ζεστασιάς, αρμονίας και πολυτέλειας γιορτάστε με την οικογένεια και τους φίλους σας, την πιο διασκεδαστική γιορτή του χρόνου το Καρναβάλι, απολαμβάνοντας στιγμές ξεγνοιασιάς στο Elysium.

Το ειδικό πακέτο διακοπών περιλαμβάνει, δύο διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο της επιλογής σας με δυνατότητα επέκτασης της διαμονής για επιπλέον νύχτες στην καλύτερη διαθέσιμη τιμή, δείπνο - μπουφέ στο εστιατόριο Epicurean, πλούσιο πρωινό - μπουφέ στο Lemonia Piazza, μεταλλικό νερό και φρούτα στο δωμάτιο κατά την άφιξη σας, δωρεάν Wi-Fi και δωρεάν χρήση γυμναστηρίου, τζακούζι, σάουνας και ατμόλουτρου.

Το Elysium προσφέρει επίσης ειδική έκπτωση 10% σε όλες τις θεραπείες Spa, για μια μοναδική απόδραση χαλάρωσης στη γαλήνια ατμόσφαιρα του Opium Health Spa.

Για περισσότερες πληροφορίες ή κρατήσεις επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου Elysium και στο τηλέφωνο 26 844444.

Tags Elysium, αποκριες, καθαρα δευτερα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8055 s (234 Queries.) // Parse time: 2.2083 s // Total time: 4.0138 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X