Costa Coffee: 4η Συνεχόμενη Χρονιά «Καλύτερη Αλυσίδα Καφέ στην Ευρώπη»


Costa Coffee: 4η Συνεχόμενη Χρονιά «Καλύτερη Αλυσίδα Καφέ στην Ευρώπη»

Τα αγαπημένα μας Costa Coffee την Τρίτη 25 Νοεμβρίου πρόσθεσαν ακόμη ένα βραβείο στο δυναμικό τους, κερδίζοντας το βραβείο «Καλύτερης Αλυσίδας Καφέ στην Ευρώπη» στα Allegra European Coffee Awards 2014.

Η εκδήλωση έλαβε μέρος στην Κωνσταντινούπολη ως μέρος του Allegra European Coffee Symposium. Στα βραβεία αναγνωρίστηκαν εταιρίες και άνθρωποι που έχουν συνεισφέρει στις αγορές των Ευρωπαϊκών καταστημάτων καφέ και food-to-go.

Η επιτυχία των Costa Coffee συνεχίστηκε με το βραβείο, επιτευγμάτων ζωής, του Andy Marshall, Managing Director  της διεθνής αλυσίδας των Costa Coffee, για την αφοσίωση και δέσμευση του στην βιομηχανία του καφέ.

Ο Andy Marshall δήλωσε πως «Τα βραβεία αυτά είναι η απόδειξη του πάθους των Costa Coffee για τον ποιοτικό καφέ, και η δέσμευση μας στον κόσμο μας και η συνεχής δουλεία που γίνετε για να παρέχουμε στους πελάτες μας ακαταμάχητο καφέ σε ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον παγκοσμίως»

«Αυτό το επίτευγμα δεν θα ήταν δυνατό χωρίς την στήριξή των συνεργατών και των Baristas. Ξέρουμε πολύ καλά πως οι εταιρίες δεν κάνουν καταπληκτικό καφέ, αλλά οι άνθρωποι».

Τα Costa Coffee βρίσκονται σε 30 χώρες με πάνω από 2,900 καταστήματα, με τα 15 από αυτά να βρίσκονται στην Κύπρο.

Tags costa coffee, καφε, αλυσιδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7645 s (280 Queries.) // Parse time: 0.4419 s // Total time: 3.2065 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X