Αποκριάτικα πάρτι παντού!


Αποκριάτικα πάρτι παντού!

Από την Τσικνοπέμπτη μπαίνουν όλοι στον (αποκριάτικο) χορό...  ακόμα και τα μπαράκια του νησιού! Μάθε λοιπόν πού θα ζήσεις φέτος την... πιο διασκεδαστική αποκριά!

Το Καρναβάλι ή το  λατρεύεις ή το μισείς. Αν, πάντως, νυχτοπερπατάς, δεν μπορείς να αγνοήσεις τα πάρτι και τα events που διοργανώνουν τα clubs και bars του νησιού -τουλάχιστον το τελευταίο σαββατοκύριακο, οπότε τα πάντα και οι πάντες λικνίζονται σε ρυθμούς σάμπα…

Γι’ αυτό φόρεσε τη στολή σου ή τα αποκριάτικα αξεσουάρ σου και υποδέξου τη φετινή αποκριά όπως της αξίζει: με ατελείωτο χορό, κέφι και αλκοόλ!
Σημείωσε:

Λευκωσία
1888

Το παλιό αρχοντικό με το deco πάτωμα, τη γραφική αυλή και τις καμάρες που θυμίζει κάτι από Μεξικό, θα μπει κι αυτό στο κλίμα του καρναβαλιού. Γι' αυτό αν αγαπάς το συγκεκριμένο μαγαζί, πάρε ένα τηλέφωνο λίγες ημέρες προηγουμένως, για να μάθεις τι ετοιμάζουν.
(22667977) Λεύκωνος 23, παλιά Λευκωσία.

Aj's
Πρόκειται για ένα μπαρ, στο πιο κεντρικό σταυροδρόμι της πρωτεύουσας, που λατρεύει τη λάτιν κουλτούρα και το αποδεικνύει διοργανώνοντας συχνά λάτιν πάρτι. Εξ ου και το γλέντι συνεχίζεται και κατά τη διάρκεια του καρναβαλιού, σε ακόμα πιο έντονους ρυθμούς, φιλοξενώντας στις 13/2 τους Lotus, latin Valentines party στις 14/2, τον Χρήστο Σιακαλλή και την παρέα του στις 20/2 και τον Αντρέα Σάββα στις 21/2.
(22761515) Λεωφόρος Μακαρίου 50.

Διαβάστε ολοκληρωμένη την έρευνα στο Time Out Cyprus

Tags αποκριες, ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ, καρναβαλι 2015, go out, διασκεδαση, απόκριες 2015


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5126 s (234 Queries.) // Parse time: 0.3002 s // Total time: 2.8128 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X