10 ιδέες για να περάσετε το πιο μαγευτικό σαββατοκύριακο


10 ιδέες για να περάσετε το πιο μαγευτικό σαββατοκύριακο

Ετοιμαστείτε για το πιο ωραίο Σαββατοκύριακο του μήνα!  

Θα χουζουρέψουμε (επιτέλους): Όταν ξυπνάς κάθε πρωί από τις 7.00, η πρώτη σκέψη που κάνεις την ώρα που τεντώνεις το χέρι να κλείσεις το ξυπνητήρι, είναι πόσο θα ήθελες « 5 λεπτάκια ακόμη» . Κι όταν έρχεται το σαββατοκύριακο, πάντα (ή σχεδόν πάντα) κάτι προκύπτει και δεν προλαβαίνουμε. Αυτό το σαββατοκύριακο λοιπόν θα χουζουρέψουμε στα φρέσκα και μοσχομυριστά σεντονάκια μας, θα τεντωθούμε και θα σηκωθούμε με το πάσο μας. Λέμε μάλιστα να δοκιμάσουμε και αυτά τα weekend yoga stretches για να διώξουμε το άγχος της βδομάδας που πέρασε και να καλωσορίσουμε το σαββατοκύριακο… χαλαρά!

Θα απολαύσουμε ένα λουκούλλειο πρωινό: Επιτέλους, κάτι περισσότερο από ένα καφέ στο πόδι κι ένα κουλούρι (άντε γάλα με δημητριακά στην καλύτερη). Μια φορά κι εμείς θα φτιάξουμε scrambled eggs με μπέικον, κρουασανάκια βουτύρου και French toast με μαρμελάδα και φρεσκοστυμμένο χυμό. Μας αξίζει!

Θα αγοράσουμε κάτι μικρό: Όταν μιλάμε για shopping συνήθως το μυαλό μας πάει σε τόνους από τσάντες ατελείωτες ώρες στα μαγαζιά, αλλά δεν είναι απαραίτητο να είναι έτσι. Μπορείς να αγοράσεις εκείνη τη μπλούζα που έχεις βάλει στο μάτι εδώ και καιρό, μια νέα κρέμα σώματος, ένα κόσμημα ή ένα καινούργιο ζευγάρι παπούτσια. Δεν χρειάζεται να καταξοδευτείς, σκέψου μόνο πόσο θα σου φτιάξει τη διάθεση αυτή η μικρή ανανέωση!

Θα μαζευτούμε με την παρέα για επιτραπέζια και wii στο σπίτι: Με τις υποχρεώσεις να μας τρέχουν καθημερινά, συχνά χανόμαστε ακόμη και με ανθρώπους και παρέες που αγαπάμε και εκτιμάμε πολύ, απλώς γιατί δεν συμπίπτουν οι ώρες, γιατί όλοι κάπου-κάπως θα είναι στο τρέξιμο . Συν του ότι έχουμε βαρεθεί να βρισκόμαστε μόνο για ποτάκι. Αυτό το σαββατοκύριακο λέμε να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό και ελπίζουμε αυτή τη φορά να καταφέρουμε να συντονιστούμε!

Θα γίνουμε τουρίστες στην πόλη: Με τη φωτογραφική (ή το κινητό) ανά χείρας θα χαθούμε στα στενάκια της πόλης μας και θα την ανακαλύψουμε ξανά, αυτήν και τους μικρούς θησαυρούς που κρύβει ή θα πάμε μια μεγάλη βόλτα στη φύση. Μερικές ανάσες καθαρός αέρας να καθαρίσει το μυαλό και να επαναφορτίσουμε τις μπαταρίες μας.

Θα μπούμε ή θα βγούμε απ’ την κουζίνα: Αν έχεις μάθει κάθε μέρα στα delivery στο γραφείο, είναι μια υπέροχη ευκαιρία να μπεις στην κουζίνα και να πειραματιστείς! Αν πάλι έχεις βαρεθεί τη κουζίνα είναι μια εξ ίσου καλή ευκαιρία να βγεις για φαγητό έξω. Ό, τι κι αν αποφασίσεις είναι δεδομένο πως θα το ευχαριστηθείς!

Θα μας νταντεύσουμε: Τι καλύτερο από μια μάσκα σώματος, ένα μπάνιο με αιθέρια έλαια, μια μάσκα προσώπου, peeling, μάσκα μαλλιών για να νιώσουμε φρέσκες και ανανεωμένες τόσο εμείς όσο και το σώμα μας;

Θα πάμε εκδρομή: Δεν είναι απαραίτητο να είναι κάπου μακριά για να νιώσουμε τον ενθουσιασμό της απόδρασης. Ακόμη και μια ώρα με το αμάξι μπορεί να σε βγάλει από τη ρουτίνα και να σε οδηγήσει στα πιο όμορφα μέρη. Διάλεξε: Βουνό ή θάλασσα;

Θα φτιάξουμε λίστες: Δύο συγκεκριμένα. Μια γεμάτη με θετικές εμψυχωτικές και μια με τις υποχρεώσεις για τη βδομάδα που έρχεται. Έτσι η Δευτέρα θα μας βρει πλήρως ανανεωμένες και πανέτοιμες να αντιμετωπίσουμε τα πάντα!

Tags ψυχολογια, ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ, δραστηριοτητες


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5225 s (234 Queries.) // Parse time: 1.6528 s // Total time: 4.1753 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X