Barack Obama πρωταγωνιστεί στο πιο αστείο βίντεο


 Barack Obama πρωταγωνιστεί στο πιο αστείο βίντεο

Με έναν πολύ ιδιαίτερο, ξεχωριστό αλλά και άκρως χιουμοριστικό τρόπο διάλεξε ο Barack Obama να «διαφημίσει» τo πρόγραμμά του με το όνομα Obama Care.

Τρεις ημέρες πριν την ψήφιση του διάσημου προγράμματος ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης των ΗΠΑ, ο Πρόεδρος της Αμερικής και εμπνευστής του βρήκε τον πλέον κατάλληλο τρόπο να το προωθήσει βγάζοντας προς τα έξω τον πιο χαλαρό και cool εαυτό του (Το Obama Care είναι ένα νομοσχέδιο για τη μεταρρύθμιση του αμερικανικού συστήματος υγειονομικής περίθαλψης. Κύριος στόχος του Obamacare είναι η πρόσβαση περισσότερων Αμερικανών σε οικονομικά προσιτή ασφάλιση υγείας, η βελτίωση της ποιότητας της υγειονομικής περίθαλψης και της ασφάλισης υγείας, η ρύθμιση της ασφαλιστικής βιομηχανίας της υγείας, καθώς και η μείωση των δαπανών υγειονομικής περίθαλψης στις ΗΠΑ).


Έτσι, ο ίδιος ανάρτησε στον ιστότοπο BuzzFeed ένα απολαυστικό βιντεάκι με τίτλο "Things Everybody Does But Doesn’t Talk About" (πράγματα που όλοι κάνουν αλλά κανείς δεν μιλάει γι' αυτά), στο οποίο δείχνει τι κάνει αυτός όταν είναι μόνος του.


Το βίντεο αυτό τον δείχνει τον Obama να τραβάει selfies, να γελάει μόνος του, να υποδύεται τον James Bond, να φοράει γυαλιά Rayban αλλά και να ζωγραφίζει την Michelle.

 

Tags barack obama


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1623 s (252 Queries.) // Parse time: 0.4488 s // Total time: 2.6112 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X