Clarins, Super Restorative Total Eye Concentrate


Clarins, Super Restorative Total Eye Concentrate

Νεανικά μάτια στο επίκεντρο

Χρησιμοποιώντας την δύναμη των φυτών σε μια υψηλά αποτελεσματική φόρμουλα η οποία στοχεύει ολόκληρη την περιοχή του ματιού.

Χιλιάδες γυναίκες σε όλο τον κόσμο ισχυρίζονται ότι τα μάτια τους είναι η νούμερο ένα ανησυχία ομορφιάς τους.

Στην προσπάθεια να κατανοήσουν γιατί ορισμένα μάτια αλλάζουν περισσότερα από κάποια άλλα με το πέρασμα του χρόνου, τα εργαστήρια της Clarins καταρτισμένα με 50 χρόνια εμπειρογνωμοσύνης στην περιοχή του ματιού λάνσαραν μια αποκλειστική μελέτη η οποία στοχεύει στην αποκρυπτογράφηση των σημαδιών γήρανσης που επιδρούν στην περιοχή του ματιού μετά την ηλικία των 50.

Βασισμένη σε αυτή την μελέτη η Clarins αναδιατύπωσε την Super Restorative Total Eye Concentrate. Μια ολοκληρωμένη αντιγηραντική φροντίδα για την περιοχή του ματιού. Για να προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση, αυτή η αντιγηραντική φροντίδα είναι εμπλουτισμένη με ενεργά συστατικά τα οποία πολεμούν το φούσκωμα και τους μαύρους κύκλους.

Μια άκρως αποτελεσματική φόρμουλα η οποία αναπλάθει, ‘ανορθώνει’, πολεμά τις ρυτίδες, φουσκώματα και μαύρους κύκλους. Η Super Restorative Total Eye Concentrate επιδρά σ’ολόκληρη την περιοχή του ματιού.

Γενικά, 94% των γυναικών παρουσιάστηκαν ευχαριστημένες μετά την πρώτη εβδομάδα εφαρμογής. Η ντελικάτη υφή της προσφέρει ένα άμεσο συσφικτικό αποτέλεσμα χωρίς την αίσθηση λαδιού. Επιπρόσθετα βοηθά στην καλύτερη εφαρμογή του μακιγιάζ. Λόγω των χρυσών περλών και της ιδιότητάς τους να ‘αντανακλούν τον φώς’ ενισχύεται η ομορφιά του ματιού. Αναζωογονητική και άνετη αφήνει τα μάτια απαλά.

Tags clarins, Super Restorative Total Eye Concentrate, Clarins Super Restorative Total Eye Concentrate, ματια, αντιγηρανση, προσωπο, Ομορφια, eye, Anti-Aging, face, beauty


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4441 s (228 Queries.) // Parse time: 2.3714 s // Total time: 4.8155 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X