Νέα "τρέλα": Σε ποιο σημείο κάνουν κάποιες πλαστική για να μοιάζουν ανορεκτικές;


Νέα "τρέλα": Σε ποιο σημείο κάνουν κάποιες πλαστική για να μοιάζουν ανορεκτικές;

Η μόδα γεννά θύματα και αυτό το γνωρίζουμε πολύ καλά. Αυτή τη φορά νέος «κίνδυνος» μας κρούει τη θύρα με τη νέα τάση που θέλει τις γυναίκες να αφαιρούν κομμάτι σάρκας λίγο πιο κάτω από τον αφαλό και μέχρι την ηβική περιοχή για να φαίνονται πιο λεπτές και γυμνασμένες.

Μετά το διαβόητο thigh gap, το κενό δηλαδή ανάμεσα στους μηρούς των γυναικών που έγινε μόδα, με τις γυναίκες να εξαντλούν τον οργανισμό τους με επικίνδυνες δίαιτες για να το πετύχουν, μια ακόμα εξωφρενική τάση κάνει την εμφάνισή της στο εξωτερικό. Σύμφωνα με αυτή, οι γυναίκες δεν πρέπει να έχουν στη γραμμή του μπικίνι καθόλου «περίσσια» σάρκα που να ξεχωρίζει στην ευθεία της κοιλιάς, καθώς είναι… αντιαισθητική.

Φυσικά, το σημείο αυτό είναι το πρώτο που συσσωρεύει λίπος μόλις η γυναίκα βάλει μερικά κιλά, μετά τη γέννα ή με το πέρασμα των χρόνων. Επιπλέον, είναι ιδιαιτέρως δύσκολο η συγκεκριμένη περιοχή να είναι εντελώς επίπεδη ακόμα και στην περίπτωση των πολύ αδύνατων γυναικών.

Πολλές γυναίκες στο εξωτερικό έχουν ήδη επισκεφτεί τους γιατρούς τους ρωτώντας για τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να ξεφορτωθούν το λίπος της περιοχής, με κάποιες από αυτές μάλιστα να έχουν προβεί άμεσα στην πλαστική επέμβαση που όχι μόνο θα τους χαρίσει επίπεδη κοιλιά, μα επιπλέον θα μειώσει και το λίπος της ηβικής περιοχής, κάνοντας τα γυναικεία εξωτερικά γεννητικά όργανα να μοιάζουν πιο… φρέσκα και δελεαστικά.

Όπως είναι λογικό οι ιστοσελίδες του ξένου Τύπου κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου και τονίζουν πως οι εικόνες που βλέπουν οι γυναίκες στα περιοδικά είναι ρετουσαρισμένες και δεν θα πρέπει να επηρεάζονται τόσο πολύ από το συγκεκριμένο πρότυπο. Γίνεται μάλιστα λόγος για μια κατάσταση προ-ανορεξίας στις περιπτώσεις όπου μια γυναίκα έχει έντονο το κενό ανάμεσα στους μηρούς της και παρουσιάζει δραματική έλλειψη σάρκας στη γραμμή του μπικίνι.

Tags photoshop γιατρός γυναίκες καιεπικίνδυνα πρότυπα, λίπος, λίπος στην κοιλιά, μηροί, μόδα, μπικινι, νέα επικίνδυνη τάση αδυνατίσματος, νέα τάση της μόδας, νευρική ανορεξία, ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ, που κάνουν πλαστική οι γυναίκες, ρετους


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 4.0799 s (290 Queries.) // Parse time: 0.2873 s // Total time: 4.3672 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X