150 οδηγοί καταγγέλθηκαν το τριήμερο για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης


150  οδηγοί καταγγέλθηκαν το τριήμερο για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης

Συνολικά 151 οδηγοί καταγγέλθηκαν κατά το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης, από τους 2.042 που ελέγχθηκαν από στην Αστυνομία, ενώ έγιναν και δεκάδες καταγγελίες για διάφορα άλλα τροχαία αδικήματα, όπως την παραβίαση του ορίου ταχύτητας και την οδήγηση χωρίς ζώνη ασφαλείας, αναφέρεται σε αστυνομική ανακοίνωση.  

Όπως σημειώνεται, η Αστυνομία συνεχίζοντας με εντατικούς ρυθμούς τη δραστηριότητά της για πρόληψη και καταπολέμηση του φαινομένου του ηλεκτρονικού τζόγου καθώς και για πρόληψη του εγκλήματος, διενήργησε ελέγχους σε όλες της επαρχίες κατά το τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας 21 – 23 Φεβρουαρίου και σε  παγκύπρια βάση έγιναν 558 έλεγχοι οχημάτων και 788 έλεγχοι προσώπων. Επίσης, ελέγχθηκαν 290 νυχτερινά κέντρα και άλλα υποστατικά και προέκυψαν 82 καταγγελίες που αφορούν Νόμους που διέπουν τη λειτουργία νυκτερινών κέντρων. Παράλληλα, έγινε έλεγχος σε 42 φρουρούς ασφαλείας χωρίς να προκύψει οτιδήποτε το επιλήψιμο.

Εξάλλου, ύστερα από πληροφορία για ομάδα νεαρών που προκάλεσαν οχληρία και αγώνες ταχύτητας σε συγκεκριμένη περιοχή της Λευκωσίας, μέλη της Αστυνομίας μετά από συντονισμένη επιχείρηση, προέβησαν το βράδυ της Κυριακής σε ελέγχους με αρκετές καταγγελίες για διάφορα τροχαία αδικήματα, ενώ προχώρησαν και στην κατάσχεση 14 μοτοσικλετών και 3 αυτοκινήτων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, "η Αστυνομία συνεχίζει εντατικά και με μεθοδικότητα τις προσπάθειες για πρόληψη και καταστολή των εγκληματικών ενεργειών για ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, που αποτελεί έναν από τους κυριότερους στόχους και προτεραιότητές της".

Tags ΟΔΗΓΟΙ, αστυνομία, αλκοόλ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0003 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0193 s // Total time: 0.0196 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X