Frescoryl : Η πρώτη οδοντόκρεμα χωρίς νερό και οδοντόβουρτσα!


Frescoryl : Η πρώτη οδοντόκρεμα χωρίς νερό και οδοντόβουρτσα!

Ένα νέο, καινοτόμο προϊόν που κυκλοφόρησε πρόσφατα στα φαρμακεία στην Κύπρο

Φανταστείτε, είστε εκτός σπιτιού, μόλις φάγατε κάτι, και νοιώθετε ότι θέλετε να βουρτσίσετε τα δόντια σας.  Πώς όμως να το κάνετε αυτό σαν οδηγείτε; Λοιπόν, η λύση λέγεται Frescoryl - η πρώτη οδοντόκρεμα σε δισκίο! Όπου και όποτε δεν μπορείτε να βουρτσίσετε τα δόντια σας, βάλτε ένα δισκίο Frescoryl στο στόμα, μασήστε και καθαρίστε τα δόντια με τη γλώσσα σας.  Τόσο απλό!  Η Frescoryl είναι ένα νέο, καινοτόμο προϊόν που κυκλοφόρησε πρόσφατα στα φαρμακεία στην Κύπρο.

Σύμφωνα με μια μελέτη του Ινστιτούτου Notéo, αναδείχθηκε ως η καλύτερη βιολογική οδοντόκρεμα στην Ευρώπη.  Η Frescoryl δεν συγκρίνεται με τσίχλες και παστίλιες, αλλά ούτε και με παραδοσιακές οδοντόπαστες. "Δεν ανταγωνιζόμαστε τις παραδοσιακές οδοντόπαστες ούτε τις τσίχλες", διευκρινίζει ο Michel Bourdoncle, εφευρέτης της frescoryl.

"Η παραδοσιακή οδοντόκρεμα είναι απαραίτητη ενώ τα προϊόντα για τη φρεσκάδα της αναπνοής είναι αποκλειστικά προϊόντα ζαχαροπλαστικής. Το Frescoryl είναι η οδοντόκρεμα ‘του μεσημεριού’. Σας επιτρέπει να διατηρείτε καλή στοματική υγιεινή υπό όλες τις περιστάσεις".

Η Frescoryl αναπτύχθηκε από την εταιρεία Pharmatt. Η Pharmatt δημιουργήθηκε το 2005 στην Τουλούζη της Γαλλίας και δραστηριοποιείται στην έρευνα και ανάπτυξη μιας γκάμας φορητών προϊόντων  στοματικής. Στην Κύπρο η Frescoryl εισάγεται και διανέμεται από την εταιρεία Lifepharma του ομίλου εταιρειών  M.S. Jacovides.
 

Tags Frescoryl, οδοντοκρεμα, δόντια, ΣΤΟΜΑΤΙΚΗ ΥΓΙΕΙΝΗ, στομα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6705 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2432 s // Total time: 2.9137 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X