Μαρία Έλενα Κυριάκου: To μήνυμα συμπαράστασης στον αδελφό της Κούλλη Παύλου


Μαρία Έλενα Κυριάκου: To μήνυμα συμπαράστασης στον αδελφό της Κούλλη Παύλου

Τι συνέβη;

"Είναι κρίμα κι άδικο!! Όμως κάνε υπομονή αδελφούλη μου κι όλα θα πάρουνε το σωστό δρόμο!! Τα εμπόδια είναι για τους δυνατούς!!!", με αυτά τα λόγια τα οποία ανήρτησε στο προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, η Μαρία Έλενα Κυριακού έδειξε την συμπαράσταση της στον αδελφό της, Κούλλη Παύλου.

Αφορμή ήταν ένα χθεσινό δημοσίευμα σε αθλητικό site όπου έλεγε:
Αποτελεί τον μακροβιότερο, με διαφορά, ποδοσφαιριστή που βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας μας όντας μάλιστα και ρέκορντμαν συμμετοχών. Οι περσινές του επιδόσεις στο σκοράρισμα ήταν εντυπωσιακές με τον Κούλλη να σημειώνει γκόλ με το τσουβάλι. Παρά την αποτυχία στην εκπλήρωση των στόχων μας στο περσινό πρωτάθλημα, ο Κούλλης Παύλου ήταν από τους λίγους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν όπως η μύγα στο γάλα. Φέτος, ιδιαίτερα στο τελευταίο χρονικό διάστημα, παρακολουθεί τα παιχνίδια μονίμως από τον πάγκο με τον Τόμας Κρίστιανσεν να μην τον έχει χρησιμοποιήσει εδώ και περίπου ένα μήνα από τον πρώτο αγώνα κυπέλλου με την Νέα Σαλαμίνα στη φάση των 16. Είναι ποδοσφαιριστής γέννημα θρέμμα για την ΑΕΚ και πρόσφερε όσο λίγοι όλα αυτά τα χρόνια. Θεωρείται δεδομένο ότι θα έρθει η στιγμή που ο προπονητής θα τον ρίξει εκ νέου στη μάχη. Όχι μόνο δεν πρέπει να τα παρατάει αλλά με θέληση και πείσμα να τα δίνει όλα προκειμένου να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη του Τόμας Κρίστιανσεν. Ένα είναι το σίγουρο. Η ΑΕΚ χρειάζεται όσο ποτέ τον Κούλλη Παύλου στην προσπάθεια για υλοποίηση των φετινών μας στόχων.

Η νεαρή τραγουδίστρια δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο αυτό το άρθρο μιας και έχει μεγάλη αδυναμία στο αδελφό της ο οποίος ήταν αυτός που την παρότρυνε και την στήριξε όσο κανείς άλλος στο να συμμετέχει στο "The Voice 1".

Tags μαρια ελενα κυριακου, κουλλης παυλου, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1645 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3704 s // Total time: 2.5348 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X