Ginsana: Το θαύμα της φυσικής αναζωογόνησης


Ginsana: Το θαύμα της φυσικής αναζωογόνησης

Το Ginsana είναι μία φυσική πηγή ενέργειας από εξαιρετικής ποιότητας τζίνσενγκ.

Το τζίνσενγκ, η ρίζα της ζωής, είναι ένα από τα παγκοσμίως γνωστά θαυματουργά βότανα. Οι τονωτικές και θεραπευτικές ιδιότητές του το κατατάσσουν από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα στα σημαντικότερα φυσικά βοηθήματα για την τόνωση του ανθρώπινου οργανισμού.

Το Ginsana® είναι ασφαλές και αποτελεσματικό, ενώ οι θετικές δράσεις του εκχυλίσματος Ginseng G115® έχουν ελεγχθεί και τεκμηριωθεί από μελέτες παγκοσμίου κλίμακας.

Το Ginsana® βελτιώνει τις σωματικές επιδόσεις, μειώνει το χρόνο ανάρρωσης και ανάκαμψης, ενώ ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. Στην σημερινή ζωή, ένας τέτοιος παράγοντας είναι απαραίτητος για να μας βοηθήσει να αντεπεξέλθουμε σε όλους τους κινδύνους που διατρέχει το σώμα και το πνεύμα μας από την άκρως απαιτητική και σε κάποιες περιπτώσεις, αφύσικη καθημερινότητά μας.

Οι ευεργετικές του ιδιότητες οφείλονται στο γεγονός ότι μεγιστοποιεί την παραγωγή ενέργειας των κυττάρων λόγω της αυξημένης πρόσληψης οξυγόνου, που ενεργοποιείται από το εκχύλισμα Ginseng G115®. Καθώς μεγιστοποιείται η παραγωγή ενέργειας του οργανισμού, μειώνεται ο χρόνος ανάκαμψης μετά από περιόδους μεγάλης σωματικής καταπόνησης

Εξίσου σημαντικό, είναι και το γεγονός ότι το Ginsana® δραστηριοποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού, ενισχύοντας την αμυντική του ικανότητα σε ασθένειες και μολύνσεις.

Διατίθεται  σε κάψουλες, σε συσκευασίες των 30 τεμαχίων, που περιέχουν 100 mg τυποποιημένου εκχυλίσματος Ginseng G115® ανά κάψουλα.

Εισάγεται στην Κύπρο από την Marathon Trading και το βρίσκετε σε όλα τα φαρμακεία στην τιμή των €17.90.

Tags Ginsana, φυσική αναζωογόνηση, Σώμα, οργανισμός, αναζωογόνηση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1046 s (228 Queries.) // Parse time: 1.5344 s // Total time: 3.6391 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X