Εκρηξη βόμβας σε αυτοκίνητο διαιτητή


Εκρηξη βόμβας σε αυτοκίνητο διαιτητή

Εκρηξη βόμβας τύπου υδροσωλήνα σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας διαιτητή στην Αραδίππου με αποτέλεσμα να προκληθούν εκτεταμένες ζημιές στο όχημα και άλλες ζημιές σε διπλανά σπίτια.

ύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 03.50 τα ξημερώματα λήφθηκε πληροφορία ότι ακούστηκε δυνατή έκρηξη. Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Αραδίππου του ΟΠΕ και του ΤΑΕ Λάρνακας μετέβησαν στην περιοχή και άρχισαν έρευνες από τις οποίες διαπιστώθηκε ότι άγνωστος ή άγνωστοι τοποθέτησαν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό τύπου υδροσωλήνα μεταξύ του μπροστινού ανεμοθώρακα και της μηχανής αυτοκινήτου ιδιοκτησίας της συζύγου 38χρονου διαιτητή.

Το αυτοκίνητο βρισκόταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι του διαιτητή στην Αραδίππου.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας, ενώ θραύσματα του εκρηκτικού μηχανισμού εκτινάχθηκαν σε διπλανή οικία με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές σε ένα από τα τζάμια. Ζημιές προκλήθηκαν επίσης στο σαλόνι διπλανού σπιτιού.

Στη σκηνή μετέβησαν οι υπεύθυνοι του ΤΑΕ Λάρνακας και Αστυνομικού Σταθμού Αραδίππου. Ανδρες της Αστυνομίας απέκλεισαν την περιοχή η οποία φρουρείται και σήμερα αναμένεται να επισκεφθεί τη σκηνή Πυροτεχνουργός της Δύναμης για περαιτέρω έρευνες και εξετάσεις.

Πηγή ΚΥΠΕ

Tags διαιτητης, κυπρος, βομβα, ποδοσφαιρο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1940 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3941 s // Total time: 3.5880 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X