6 διάσημες σταρ δίνουν συμβουλές για το σεξ


6 διάσημες σταρ δίνουν συμβουλές για το σεξ

1. Μη φοβάσαι τις βρώμικες κουβέντες (Ολίβια Μουν)
Γνωρίζω πολλούς ανθρώπους που δυσκολεύονται να μιλήσουν βρώμικα - δεν ξέρουν τι να πουν, πώς να ξεκινήσουν ή πότε να σταματήσουν. Επίσης, στην αρχή νομίζουν ότι ακούγονται γελοίοι και ίσως και να ακούγονται. Πρέπει, όμως, να πω πως το να μιλάς βρώμικα στο σεξ είναι πολύ σημαντικό και πολύ εύκολο. Σημαντικό tip: Πες από την αρχή ότι σου αρέσει να μιλάς βρώμικα έτσι ώστε ο άλλος να το περιμένει και πέρνα άμεσα από τη θεωρία στην πράξη. Αν αφήσεις να περάσει πολύς καιρός χωρίς να το κάνεις τότε θα είναι πιο δύσκολο να το προσθέσεις στην πορεία της σχέσης σου.

2. Μην προσποιείσαι ποτέ στο κρεβάτι (Κάμερον Ντίαζ)
Μπορεί να σου αρέσει να είσαι σέξι αλλά μην προσποιείσαι ότι είσαι αν δεν το έχεις. Το να είσαι σέξι είναι της στιγμής και αν το κάνεις χωρίς να το έχεις, θα φανεί.

3. Πειραματισμός (Χάιντι Κλούμ)
Μερικοί άνθρωποι πειραματίζονται περισσότερο στο κρεβάτι και κάποιοι είναι πιο βαρετοί. Αν είσαι πιο άγρια δείξ’το στο σύντροφό σου έτσι ώστε να ξέρει ότι υπάρχει και αυτή η πλευρά σου. Είναι ωραίο να προσπαθείς να δοκιμάζεις διάφορα κοστούμια μερικές φορές και να κάνεις πράγματα πέρα από τα “φυσιολογικά” και τα καθημερινά. 

4. Μη λες ψέματα στον εαυτό σου σχετικά με τις επιθυμίες σου (Ολίβια Γουάιλντ)
Μπορεί να πεις ψέματα στους δικούς σου αλλά δεν μπορείς να πεις ψέματα στη λίμπιντό σου.

5. Το σεξ με τον πρώην δεν είναι πάντα κακή ιδέα (Ρασίντα Τζόουνς)
Νομίζω πως είναι καλή ιδέα όταν ξέρεις πως δεν θα τον ξαναδείς ή δεν σε νοιάζει να τον ξαναδείς. Όμως, αν το κάνεις γιατί εσύ έχεις στο νου σου ότι το σεξ με τον πρώην σημαίνει πως τα πράγματα μεταξύ σας δεν έχουν τελειώσει, τότε μάλλον την έχεις βάψει. Το σεξ με τον πρώην είναι επίσης ένας τρόπος για να δείξεις στον πρώην σου ότι έχεις μάθει πολλά πράγματα όλο αυτό τον καιρό που δεν είσαστε μαζί και να τον κάνεις να δει τι έχει χάσει ακόμα και αν δε σε ενδιαφέρει.

6. Το rebound σεξ μπορεί πραγματικά να βοηθήσει (Άρι Γκρέινορ)
Νομίζω πως το rebound σεξ είναι μία φανταστική ιδέα. Πιστεύω ότι είναι ο μοναδικός τρόπος για να ξεπεράσεις κάποιον αν μπορείς να το κάνεις..

Tags σεξ, πρώην, Διασημες, TIPS, ΠΡΟΣΠΟΙΗΣΗ, κρεβατι, ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ, πειραματα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3200 s (252 Queries.) // Parse time: 0.5136 s // Total time: 2.8336 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X