Ξεχάστε την πολύπλοκη ρουτίνα του ντεμακιγιάζ!


Ξεχάστε την πολύπλοκη ρουτίνα του ντεμακιγιάζ!

Το Bioten εμπλουτίζει τη σειρά καθαριστικών Skin Moisture με το νέο Νερό Καθαρισμού (Μicellar) για ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες...

... Που υπόσχεται απομάκρυνση του μακιγιάζ με εύκολο αποτελεσματικό και ταυτόχρονα ιδιαίτερα απαλό τρόπο.

Η προηγμένη του σύνθεση περιέχοντας  πολύ μικρά σωματίδια νερού και ελαίου, ‘φυλακίζει’ και απομακρύνει το μακιγιάζ (ακόμα και το αδιάβροχο) και τους ρύπους από το πρόσωπο, τα μάτια και τα χείλη χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς  και να αφυδατώνει το δέρμα.

Είναι εμπλουτισμένο με 100% φυσικό εκχύλισμα Βαμβακιού, προερχόμενο από ήπιες και φιλικές προς το περιβάλλον μεθόδους παραγωγής, πλούσιο σε πρωτεΐνες και μεταλλικά στοιχεία, που περιποιείται αποτελεσματικά το ευαίσθητο δέρμα προσφέροντάς του μία απαλή και λεία όψη.

Επιπλέον περιέχει το Hydro-Nutruent, ένα προηγμένο ενυδατικό σύμπλεγμα, που συνδυάζει την αγνότητα των φυσικών συστατικών με τη δύναμη της επιστήμης και αποτρέπει την αφυδάτωση του δέρματος ενώ διατηρεί μία αίσθηση απαλότητας και άνεσης.

Οφθαλμολογικά ελεγμένο – Υποαλλεργικό - Χωρίς οινόπνευμα.

Όπως και όλα τα προϊόντα της σειράς Skin Moisture, είναι δερματολογικά ελεγμένο και δεν περιέχει paraben, paraffin και colorants (χρωστικές).
 

Tags bioten, ντεμακιγιαζ, Skin Moisture, Νερό Καθαρισμού (Μicellar), Ομορφια, beauty, face, προσωπο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8508 s (229 Queries.) // Parse time: 4.3558 s // Total time: 7.2067 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X