Όλες οι λεπτομέρειες για την εμφάνιση των ΟΝΕ στην βραδιά του ελληνικού τελικού της Eurovision


Όλες οι λεπτομέρειες για την εμφάνιση των ΟΝΕ στην βραδιά του ελληνικού τελικού της Eurovision

Στις 04 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί ο ελληνικός τελικός, όπου το ελληνικό κοινό θα αποφασίσει ποιο τραγούδι από τα πέντε υποψήφια θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision.

Μία ευχάριστη έκπληξη όμως μας περιμένει όλους την συγκεκριμένη βραδιά, αφού ένα από τα αγαπημένα συγκροτήματα της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας, επανενώνεται και εμφανίζεται ξανά.

Ο λόγος φυσικά για τους ΟΝΕ, το συγκρότημα που αποτελείται από τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου (lead singer), τον Φίλιππο Κωνσταντίνο, τον Δημήτρη Κουτσαβλάκη, τον Αργύρη Ναστόπουλο και τον Πάνο Τσερπέ. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το Peoplegreece, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου δέχτηκε την πρόταση μέσω της εταιρίας του, Minos EMI, από την ΝΕΡΙΤ και το MAD, μόλις μία εβδομάδα πριν, την οποία φυσικά αποδέχτηκε με χαρά.

Αποτέλεσμα; Οι ΟΝΕ θα τραγουδήσουν στην σκηνή του ελληνικού τελικού το Gimme, το τραγούδι που εκπροσώπησε την Κύπρο στην Eurovision το 2002 και κατέκτησε την έκτη θέση.

Τα ρούχα που θα δούμε είναι του σχεδιαστή Δημήτρη Πέτρου σε styling του Κώστα Ζήση, ενώ τη χορογραφία θα επιμεληθεί ο Φωκάς Ευαγγελινός, όπως άλλωστε και την πρώτη φορά που εμφανίστηκε live το συγκρότημα, μαζί με την χορογράφο Wendy Gibbins. Εχθές έγινε το fitting για την εμφάνιση ενώ οι πέντε τραγουδιστές βρίσκονται ήδη σε εντατικές πρόβες!

Αυτή είναι ανάρτηση του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter:

Tags one, eurovision 2015, ελληνικος τελικος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2212 s (248 Queries.) // Parse time: 0.5418 s // Total time: 2.7630 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X