The Voice 2: Πως αντέδρασαν οι 4 coach όταν είδαν ξανά τον Χρήστο Σαντικάι


The Voice 2: Πως αντέδρασαν οι 4 coach όταν είδαν ξανά τον Χρήστο Σαντικάι

20 ετών. Ερμήνευσε το “Σου γράφω ένα γράμμα” του Γιάννη Πάριου.

Ο Χρήστος είναι ο «μικρός Σαντικάι» που έγινε γνωστός μέσω των Χριστουγεννιάτικων και Πασχαλινών ύμνων. Έχει τελειώσει σχολή ηχοληψίας. Αυτό το διάστημα συνεργάζεται με τους Vegas όπου κάνει την ηχοληψία και τη μουσική παραγωγή. Γράφει μουσική και στοίχους και έχει παρακολουθήσει μαθήματα πιάνου και κιθάρας. Η μητέρα του ήταν τραγουδίστρια στη χώρα της, την Αλβανία.

Πέρυσι πήρε μέρος στο Voice και δεν τα κατάφερε στη φάση των Blind Auditions. Φέτος, έρχεται ξανά να διεκδικήσει το όνειρο του… το πρόσωπο του δεν αποκαλύπτεται στους τηλεθεατές, το τραγούδι τελειώνει και κανένας coach δεν έχει πατήσει το κουμπί.

Μόλις οι καρέκλες γυρίσουν αντικρίζουν τον Χρήστο Σαντικάι. Ο Αντώνης Ρέμος θέλησε αμέσως να εξηγήσει στον 20χρονο Χρήστο το λάθος που κάνει στην επιλογή των τραγουδιών που ερμηνεύει. «Θα ήθελα πολύ να σε είχα στην ομάδα μου μόνο και μόνο να σου δείξω 5 κατευθύνσεις» ενώ η Δέσποινα συμπλήρωσε, «Έχεις ωραία φωνή αλλά με τη λάθος επιλογή τραγουδιού δεν την καταλαβαίνουμε.» Στο τέλος ο Αντώνης του είπε ότι μπορεί να μην πάτησε το κουμπί να μπει στο Voice, αλλά θα ανοίξει το καμαρίνι του να πάει να τον βρει και να μιλήσουν.

Tags the voice 2, χρηστος σαντικαι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.3986 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3142 s // Total time: 3.7128 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X