Δανάη Στράτου: Φωτογραφίζεται στο σπίτι της στην Αίγινα


Δανάη Στράτου: Φωτογραφίζεται στο σπίτι της στην Αίγινα

Η σύζυγος του Υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, άνοιξε το σπίτι της

Μια πολυ ιδιαίτερη φωτογράφιση της Δανάης Στράτου φιλοξενεί το ελληνικό περιοδικό "YOU" αυτής της εβδομάδας. Η σύζυγος του Υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, άνοιξε το σπίτι της στον φωτογραφικό φακό της Ιωάννας Ρουφοπούλου και του περιοδικού GLOW και τους υποδέχτηκε στο εντυπωσιακό σπίτι της στην Αίγινα. Παράλληλα, η ίδια μίλησε στην Σταυρούλα Κλειδαριά αναφερόμενη μεταξύ άλλων στην ζωή της, τις αλλαγές αυτής μετά τις εκλογές αλλά και την καριέρα της ως γλύπτρια και εικαστικός


"Η αγάπη μου για τη δημιουργία ξεκίνησε από μικρό παιδί καθώς έπαιζα φτιάχνοντας μικρά γλυπτά και κατασκευές απ' ό,τι υλικά έβρισκα στο εργαστήριο της μητέρας μου" δήλωσε η ίδια προσθέτοντας σχετικά με την εξέλιξή της:

"Εξελίχθηκα σε καλλιτέχνη όταν έκανα τα παιδιά μου και ξάφνου ένιωσα ότι ο μόνος τρόπος για να υπάρχω ως Δανάη και να είμαι καλή μητέρα ήταν αν δεν άφηνα τη μητρότητα να με χωρίσει από την καλλητεχνική δημιουργία". Όσον αφορά τη ζωή της η ίδια αποκαλύπτει: "Σήμερα ζω στο Όστιν του Τέξας, στις ΗΠΑ. Είναι μια καινούργια αρχή που κάναμε ως οικογένεια πριν από δύο χρόνια. Ήταν μια μεγάλη πρόκληση για εμάς. Αν και τίποτα δεν σου χαρίζεται εκεί, υπάρχουν, όμως, προοπτικές και ευκαιρίες, που στην Ελλάδα δυστυχώς έχουν εκλείψει", ενώ συμπληρώνει:

"Είδα δίπλα μου τους ανθρώπους που αγαπώ περισσότερο. Τον σύζυγό μου, Γιάνη Βαρουφάκης, τον γιο μου Νικόλα και την κόρη  μου Εσμεράλδα". Τέλος, η ίδια δεν διστάζει να εξομολογηθεί: "Το σημαντικότερο επίτευγμά μου ήταν ν' αγαπήσουν τα και να εκτιμήσουν τα παιδιά μου το έργο μου, παρά το γεγονός ότι πολλές φορές υπέφεραν από αυτό, καθώς έπρεπε να με μοιράζονται μαζί του". 

Tags δαναη στρατου,αιγινα,Γιάνης Βαρουφάκης


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0002 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0244 s // Total time: 0.0246 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X