Ο Πρόεδρος θα χειριστεί τα τεκταινόμενα στην ΚΤΚ


Ο Πρόεδρος θα χειριστεί τα τεκταινόμενα στην ΚΤΚ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ευθύς μετά την επάνοδο του στην Κύπρο, μαζί με τους συνεργάτες του, αλλά και άλλους, θα εξετάσει περαιτέρω χειρισμούς για αποκατάσταση της αξιοπιστίας και του κύρους των θεσμών, δήλωσε ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, σχολιάζοντας τα όσα διαμείφθηκαν σήμερα στην Επιτροπή Θεσμών της Βουλής.

Η Κυβέρνηση, είπε,  παρακολουθεί με μεγάλη ανησυχία τα τεκταινόμενα στο χώρο της Κεντρικής Τράπεζας.  «Η Κυβέρνηση παρακολουθεί με μεγάλη ανησυχία τα τεκταινόμενα στο χώρο της Κεντρικής Τράπεζας σε μια περίοδο εξαιρετικά κρίσιμη και καθοριστική για την πορεία της κυπριακής οικονομίας για οριστική έξοδο στις διεθνείς αγορές και για αποκατάσταση της αναπτυξιακής προοπτικής της χώρας μας.

Θα πρέπει πλέον όλοι να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και να υπηρετήσουν τον κυπριακό λαό περιφρουρώντας τις θυσίες του.

Την ίδια ώρα τα όσα ακούγονται ή διαρρέουν ως φήμες θα πρέπει να τύχουν άμεσης διερεύνησης και εις βάθος, από τις ανεξάρτητες Αρχές της Δημοκρατίας, ώστε να λάμψει η αλήθεια και να προστατευτούν οι θεσμοί.,

Καθίσταται πλέον εκ τω ων ουκ άνευ υποχρέωση όσων εκπροσωπούν θεσμούς που υπηρετούν σημαντικές πτυχές της οικονομίας μας, να αναλάβουν τα ευθύνες τους.
 

Tags ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, Πρόεδρος της Δημοκρατίας


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6680 s (252 Queries.) // Parse time: 0.6265 s // Total time: 3.2945 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X