Γνωρίστε τους τύπους βούρτσας και επιλέξτε την κατάλληλη για τα μαλλιά σας


Γνωρίστε τους τύπους βούρτσας και επιλέξτε την κατάλληλη για τα μαλλιά σας

Έτσι δεν θα σπάνε οι άκρες σας!  

Γνωρίζετε πως ανάλογα με το μήκος και τον τύπο των μαλλιών σας πρέπει να χρησιμοποιείτε την κατάλληλη βούρτσα; Ειδικά μάλιστα εάν έχετε μακριά μαλλιά το βούρτσισμά τους πρέπει να γίνετε προσεκτικά ακολουθώντας τα κατάλληλα βήματα προκειμένου να μην σπάνε οι άκρες σας.

Η μαλακή βούρτσα
Για το καθημερινό σας βούρτσισμα μαλλιών διαλέξτε μία μαλακή βούρτσα με φυσική τρίχα που δεν τραυματίζει τα μαλλιά σας.

Η πλακέ βούρτσα με ακίδες
Η βούρτσα αυτή βοηθά πολύ στ ξεμπέρδεμα της τρίχας. Ο συγκεκριμένος τύπος βούρτσας είναι ιδανικός ένα φοράτε extensions και μπορείτε ε εύκολα να ξεμπερδέψετε τα μαλλιά χωρίς να τα ταλαιπωρήσετε . Παράλληλα, οι ακίδες της κάνουν μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής σας.

Η στρογγυλή βούρτσα για το ίσιωμα μαλλιών
Εάν θέλετε να ισιώστε τα μαλλιά σας με το πιστολάκι, τότε ανάλογα με το μήκος των μαλλιών σας θα πρέπει να επιλέξετε τη σωστή διάμετρο της στρογγυλής βούρτσας με φυσική τρίχα για να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Εάν θέλετε απλά να ρετουσάρετε τις φράντζες σας ή τις άκρες σας χρησιμοποιείστε βούρτσα με λεπτή διάμετρο.

Extra tip: Αποφύγετε να χτενίσετε βρεγμένα μαλλιά, διότι τότε είναι πιο αδύναμα και πιο εύθραυστα. Αφαιρέστε πρώτα την πολλή υγρασία με την πετσέτα και αφήστε τα να στεγνώσουν φυσικά ή χρησιμοποιείστε πιστολάκι.

Tags hair, μαλλιά, LOVELY HAIR, Ομορφια, beauty, ΒΟΥΡΤΣΑ ΜΑΛΛΙΩΝ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8205 s (233 Queries.) // Parse time: 1.7562 s // Total time: 4.5767 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X