Το ilovestyle παρουσιάζει την Ακαδημία Σχέσεων ξανά στην Κύπρο


Το ilovestyle παρουσιάζει την Ακαδημία Σχέσεων ξανά στην Κύπρο

Οι συγγραφείς του No1 best seller σε Κύπρο και Ελλάδα μας μαθαίνουν την Τέχνη της Αγάπης σε ένα μοναδικό workshop

Το ilovestyle.com παρουσιάζει σε ένα μοναδικό workshop τους ειδικούς της Ακαδημίας Σχέσεων το Σάββατο 4 Απριλίου με θέμα «H Τέχνη της Αγάπης: Τα Μυστικά για τη Σχέση που Ονειρεύεσαι». Το workshop θα γίνει στις 10:30-14:30 στα Starbucks Λευκωσίας Θεμιστοκλή Δέβρη 48 & Γρίβα Διγενή. 

O Νικόλας Ουρανός, ιδρυτής της Ακαδημίας Σχέσεων και η Τζιλ Δούκα Ομιλήτρια διεθνούς φήμης και μέσα σε 4 ώρες θα διδάξουν στους συμμετέχοντες τους τρόπους για να είναι σε μια υγιή σχέση και να αναπτύξουν μια μοναδική σχέση με το ταίρι τους. Το workshop θα προλογίσει η δημοσιογράφος Γωγώ Αλεξανδρινού.

Το workshop απευθύνεται σε singles και σε ζευγάρια που θέλουν να ξεμπλοκάρουν τους εαυτούς τους, να αποδεσμευτούν από το αρνητικό παρελθόν και να βιώσουν τον έρωτα.
“Μάθαμε να ονειρευόμαστε το άλλο μας μισό και αρκετοί από εμάς περιμένουμε να έρθει η ολοκλήρωση από τον σύντροφο μας, ” είπε σχετικά ο Νικόλας Ουρανός, Ειδικός Σχέσεων ο οποίος εμφανίζεται στα Κυπριακά μέσα. “Μα δεν λειτουργούν έτσι οι νόμοι των σχέσεων. Είναι σημαντικό πρώτα εμείς να νιώθουμε αλλά κυρίως να είμαστε ολοκληρωμένοι. Έτσι μέσα από την Ακαδημία Σχέσεων και στο workshop  «H Τέχνη της Αγάπης: Τα Μυστικά για τη Σχέση που Ονειρεύεσαι» θα μάθουμε πώς να  δημιουργούμε σχέση- ή να αναπτύξουμε την ίδια υπάρχουσα σχέση με το άλλο μας ολόκληρο” 

«Δεν υπάρχει μυστική συνταγή για τον Αληθινή Αγάπη», δήλωσε η Τζιλ Δούκα που την έχουμε γνωρίσει από εμφανίσεις στην Κύπρο ως ομιλήτρια τα τελευταία χρόνια. «Μέσα από το best seller βιβλίο μας Αγάπη  Τώρα : τα 7 Μυστικά για τη Σχέση που Ονειρεύεσαι όμως παρουσιάζουμε πρακτικούς τρόπους, που κανείς δεν μας έχει μάθει ώστε να δημιουργούμε σχέσεις πάνω σε μια υγιή βάση. Στο workshop θα δουλέψουμε σε βάθος πάνω στη δημιουργία αυτών των υγιών βάσεων με επίκεντρο την Αγάπη προς τον εαυτό μας και τη σεξουαλικότητά μας.»
Χορηγός  επικοινωνίας είναι το ilovestyle.com, χορηγός φιλοξενίας της εκδήλωσης τα Starbucks.

Τα εισιτήρια ξεκινούν με το early registration από 20 ευρώ το άτομο, περισσότερα εδώ.

Λίγα λόγια για την Ακαδημία Σχέσεων, τους εισηγητές και το #1 Best seller Αγάπη Τώρα: τα 7 Μυστικά για τη Σχέση που Ονειρεύεσαι
H Ακαδημία Σχέσεων είναι το πρώτο σχολείο για τις ερωτικές σχέσεις στην Ελλάδα. Μέσα στους λίγους μήνες λειτουργίας της, έχει εκπαιδεύσει  χιλιάδες συμμετέχοντες, σε Ελλάδα, Κύπρο, Αγγλία, Γερμανία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με στόχο να ζήσουν την Αληθινή Αγάπη.

Ο Νικόλας Ουρανός είναι ειδικός σχέσεων, ομιλητής, bestselling συγγραφέας του Αγάπη Τώρα και πιστοποιημένος marriage mentor.

Ως ιδρυτής της Ακαδημίας Σχέσεων μαζί με guest ειδικούς εκπαιδεύει εκατοντάδες ανθρώπους ώστε να δημιουργήσουν μια ευτυχισμένη σχέση χωρίς ημερομηνία λήξης. Εμφανίζεται και αρθρογραφεί στα ελληνικά και κυπριακά μέσα. Για περισσότερες πληροφορίες βλέπε: nikolasouranos.com

Η Τζιλ Δούκα MBA, PCC είναι bestseller συγγραφέας του Αγάπη Τώρα, ομιλήτρια διεθνούς φήμης, συγγραφέας και mentor. Είναι από τις πρώτες Ευρωπαίες προσκεκλημένες ομιλήτριες σε 2 TEDx events στην Ασία και στην Ευρώπη. Η Τζιλ είναι Ελληνοκαναδή και έχει εκπαιδεύσει, κάνει coaching και mentoring σε χιλιάδες άτομα σε Ευρώπη, Αμερική και Ασία. Ζει στην Αθήνα με τον σύζυγό της, Νικόλα Ουρανό. Για περισσότερες πληροφορίες βλέπε: www.jilldouka.gr

Το 1# best seller Αγάπη Τώρα: τα 7 Μυστικά για τη Σχέση που Ονειρεύεσαι, δεν προορίζεται απλώς για να το διαβάσεις. Κράτα το δίπλα σου στο κομοδίνο και συμβουλέψου το όποτε χρειαστεί. Καλή επιτυχία! Κατερίνα Τσεμπερλίδου, συγγραφέας

Με αυτά και άλλα θερμά λόγια περιγράφουν διαπρεπείς δημοσιογράφοι και ειδικοί το βιβλίο Αγάπη Τώρα: Τα 7 Μυστικά για τη Σχέση που Ονειρεύεσαι, το οποίο έγινε bestseller σε ένα μόλις μήνα στα καταστήματα Public όπου και διατίθεται αποκλειστικά. Το βιβλίο εκδόθηκε στις 14 Δεκεμβρίου 2014 και ήδη εκδόθηκε η τρίτη έκδοσή του.

Μέσα σε 2 μήνες άγγιξε την 1η θέση των πωλήσεων σε Ελλάδα και Κύπρο κάτι το οποίο δεν έχει ξαναγίνει στα χρονικά μια και το βιβλίο είναι αυτοέκδοση. Μέσα από την περιοδεία που έκαναν οι συγγραφείς του βιβλίου στην κεντρική Ελλάδα, την  Κρήτη και την  Κύπρο, επικοινώνησαν με εκατοντάδες αναγνώστες του βιβλίου με πρωτοφανή επιτυχία. Η επικοινωνία με τους αναγνώστες συνεχίζεται μέσα από το www.agapitora.gr

Tags ακαδημια σχεσεων, νικολας ουρανος, Τζιλ Δούκας


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3503 s (231 Queries.) // Parse time: 1.7132 s // Total time: 4.0635 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X