9+1 εστιατόρια στη Λεμεσό... για μακαρονάδα


9+1 εστιατόρια στη Λεμεσό... για μακαρονάδα

Που θα σε κάνουν να αναφωνήσεις... Μamma Mia!

Όταν σκέφτεσαι να βγεις για φαγητό, το ιταλικό είναι μια από τις κλασικές [και συνήθως ασφαλείς] επιλογές και επειδή δεν γίνεται να σε αφήσουμε να βγαίνεις στα τυφλά, βρήκαμε 10 εστιατόρια και ιταλικές τρατορίες στην πόλη της Λεμεσού, που θα σε κάνουν να αναφωνήσεις Mamma Mia. Άλλωστε, όπως λέει και η διαφήμιση "είμαστε μακαρονάδες, τι να κάνουμε".

Artima
Είτε επιλέξεις να κάτσεις έξω και να απολαύσεις τη θέα που προσφέρει το Μεσαιωνικό Κάστρο και οι επισκέπτες του είτε μεταφερθείς εντός, στο αναπαυτικό και καλαίσθητο εσωτερικό, το σίγουρο είναι πως θα δοκιμάσεις υπέροχες ιταλικές γεύσεις σε γενναιόδωρες ποσότητες και νόστιμους συνδυασμούς. Τόσο που θα δυσκολευτείς να διαλέξεις ανάμεσα στις τόσες και πλούσιες επιλογές που σου δίνει το μενού. Ακόμη κι αν είσαι vegetarian ή προσέχεις τη χοληστερόλη σου, ή ακόμα και αν έχεις αποκλείσει τη γλουτένη από τη διατροφή σου ή προτιμάς τα φαγητά σου καυτερά, οι επιλογές είναι πολλές και δεν θα αισθανθείς πως περιορίζεσαι. Penne al Funghi olio di Tartufo (τέσσερα είδη μανιταριών και λάδι τρούφας), αν είσαι χορτοφάγος, Ink Tagliatelle (καλαμάρι, χταπόδι, γαρίδες, μύδια, πιπεριές, λιαστές ντομάτες και λάδι τρούφας) αν θέλεις κάτι "καλοκαιρινό", ενώ οι σπιτικές ραβιόλες με γέμιση από αστακό και γαρίδα, περιχυμένες με κρεμώδη σάλτσα από οστρακοειδή, αφρό παρμεζάνας και σοταρισμένα λαχανικά θα ικανοποι ήσουν κάθε απαιτητικό ουρανίσκο.
(25820466) Χαρουπόμυλος Λανίτη, Βασιλίσσης, Παλιό λιμάνι. Δ-Κ 12.30-15.00 & 19.30-23.00.

Caprice at Londa
Φαγητό αντίστοιχο της θέας, δηλαδή υπέροχο, μοναδικό και απολαυστικό. Στο εστιατόριο Caprice του ξενοδοχείου Londa θα απολαύσεις μοναδικά λιγκουίνι με αχoιβάδες, ντομάτα και βασιλικό ή σπιτικά ταλιόνι με γαρίδες και ντοματίνια. Αγαπημένο, πεντανόστιμο και πολύ ιδιαίτερο πιάτο είναι το σπιτικό ραβιόλι, γεμιστό με τυρί μπούφαλo και κρέμα από πιστάτσιο. Μπορείς να αντισταθείς;
(25865540) εντός ξενοδοχείου Londa, Γεωργίου Α΄ 72, Γερμασόγεια. Δ-Σ 12.30-23.00.

Διαβάστε ολοκληρωμένη την έρευνα στο Time Out Cyprus

Tags pasta, ΙΤΑΛΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ, μακαροναδες, φαγητο, food news


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8420 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2152 s // Total time: 3.0571 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X