Nannys Sensitive, μια ανησυχία λιγότερη για την ευαίσθητη παιδική επιδερμίδα!


Nannys Sensitive, μια ανησυχία λιγότερη για την ευαίσθητη παιδική επιδερμίδα!

Oι παιδικές πάνες Νannys εδώ και 30 χρόνια με προτεραιότητα την άνεση και την προστασία της παιδικής επιδερμίδας, αναβαθμίζονται και εξελίσσονται συνεχώς φροντίζοντας τα μωρά όλης της Κύπρου.

Για την ευαίσθητη παιδική επιδερμίδα, τα Nannys δημιούργησαν τις πάνες Nannys Sensitive που συνδυάζουν αποτελεσματική προστασία και sensitive φροντίδα. Χάρη στο εκχύλισμα χαμομηλιού που περιέχουν και το extra απαλό τους κάλυμμα, οι Nannys Sensitive αγκαλιάζουν το δερματάκι του μωρού με τη φροντίδα που χρειάζεται, προσφέροντάς του ταυτόχρονα ενισχυμένη απορροφητικότητα. Eίναι δερματολογικά ελεγμένες και πιστοποιημένες από το δερματολογικό ινστιτούτο Proderm Γερμανίας, αλλά και πιστοποιημένα φιλικές προς το δέρμα σύμφωνα με το πρότυπο Oeko-Tex Standard 100, για την απουσία βλαβερών ουσιών.

Tα Nannys, εκτιμώντας την αγάπη του κόσμου, κάθε μήνα προσφέρουν δωράκια στους fans της σελίδας τους στο Facebook μέσω του διαγωνισμού Ιnstant Giveaway, όπως επίσης δίνουν την ευκαιρία και σε τυχερούς γονείς να κερδίσουν προϊόντα Νannys σε άλλους διαγωνισμούς ετησίως.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 22741741 ή στη σελίδα των Νannys στο facebook NannysCyprus

Tags παιδι, μωρο, ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ, πανες, Nannys


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2948 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2253 s // Total time: 2.5201 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X