Στο σπίτι της Μαρίας Βασιώτου και της Άντρεας Χριστοδουλίδου [εικόνες]


Στο σπίτι της Μαρίας Βασιώτου και της Άντρεας Χριστοδουλίδου [εικόνες]

Η  Μαρία Βασιώτου και η Άντρεα Χριστοδουλίδου φωτογραφίζονται για πρώτη φορά µαζί στην υπέροχη µονοκατοικία τους στη Λεµεσό και περιγράφουν στο περιοδικό \"OK!\" την καθηµερινότητα, τις αγαπηµένες τους συνήθειες, αλλά και τη µεταξύ τους σχέση!

ΜΑΡΙΑ ΒΑΣΙΩΤΟΥ

•Η Λεµεσός είναι µια υπέροχη πόλη που τα τελευταία χρόνια έχει αναπτυχθεί ιδιαίτερα. Λατρεύω να πηγαίνω στη θάλασσα για βόλτες και χαλάρωση. Είναι η πόλη που µεγάλωσα κι εγώ και τα παιδιά µου και την αγαπώ.

•Στον ελεύθερό µου χρόνο στο σπίτι σερφάρω στο διαδίκτυο, στο Facebook και στο Instangram, παρακολουθώ Fashion TV και κάνω ό,τι δεν µπορώ να κάνω όταν είναι όλοι οι άλλοι στο σπίτι. Απολαµβάνω να περνώ ώρες στον καναπέ µε τα σκυλιά µου. Το σπίτι λειτουργεί και σαν ησυχαστήριο για µένα.

•Τα αντικείµενα που ξεχωρίζω, είναι όλα όσα φέραµε από τα διάφορα ταξίδια µας. Το σπίτι µου θα το χαρακτήριζα µοντέρνο και διαχρονικό.

•Μου αρέσει η καθαριότητα αλλά δεν µε ενοχλεί να αλλάζω θέσεις συχνά στα πράγµατα. Λατρεύω να δοκιµάζω πρωτότυπες και καινούργιες συνταγές µαγειρικής προσθέτοντας µια πινελιά από τη δική µου φαντασία. Μου δίνει ιδιαίτερη χαρά να µαγειρεύω, τόσο για την οικογένεια, όσο και για τους φίλους µας.

•Αγαπώ τη µόδα. Στα αξεσουάρ κι ειδικά στις τσάντες προτιµώ διαχρονικά κοµµάτια επωνύµων οίκων και κυρίως κοµµάτια που δεν τα βρίσκεις εύκολα. Στο ντύσιµο µπερδεύω συνήθως παλιά και αγαπηµένα κοµµάτια µε νέα επώνυµα (και µη) που νοµίζω ότι ταιριάζουν πιο πολύ σε µένα, στο σωµατότυπο και στην προσωπικότητά µου. Προσέχω να µην πέφτω θύµα των τάσεων.

•Τα νέα µου επαγγελµατικά σχέδια αργούν. Υπολογίζονται µέσα στο 2016, άρα θα τα ξαναπούµε µέχρι τότε. Το γεγονός ότι είµαι µητέρα και επιχειρηµατίας δεν αποτέλεσε ποτέ για µένα δίληµµα. Έχω βρει τη φόρµουλα και προλαβαίνω και τα δυο. Τώρα πια βέβαια που τα παιδιά έχουν µεγαλώσει, είναι πολύ καλύτερα τα πράγµατα κι έχω αρκετό χρόνο για µένα.

•Με το σύζυγό µου Νίκο Χριστοδουλίδη, περνάµε χρόνο αναπόφευκτα µαζί και βέβαια δεν µας χαλά καθόλου. Κάνουµε πολλά πράγµατα µαζί. Με την κόρη µου Άντρεα θα πάµε ταξίδια µαζί, θα βγούµε τα βράδια έξω. Είµαστε πολύ δεµένες. Κάνουµε σχεδόν τα πάντα µαζί!

ΆΝΤΡΕΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΟΥ
•Τη σχέση µου µε τη µητέρα µου θα την περιέγραφα... ιδανική! Έχουµε µια πολύ όµορφη σχέση, σαν δύο κολλητές φίλες!

•Το τελευταίο διάστηµα έκανα µια µεγάλη στροφή σε ό,τι αφορά στην εξωτερική µου εικόνα. Η αλήθεια είναι πως τα έχω καταφέρει µε πολύ κόπο. ∆εν έχω κάποιο µυστικό οµορφιάς, απλώς κατάλαβα πως πρέπει να αγαπάς τον εαυτό σου και να τον προσέχεις.

•∆εν είµαι πολύ αυστηρή µε τη διατροφή µου, τρώω σχεδόν τα πάντα, σε συχνά και µικρά γεύµατα. Η γυµναστική έγινε πλέον τρόπος ζωής για µένα, την αγάπησα, κάτι που παλιά δεν συνέβαινε. Είναι όλα µέσα στο µυαλό, δεν δέχοµαι τη δικαιολογία του 'δεν µπορώ', όταν έχεις πείσµα και θέληση, θα τα καταφέρεις. Αυτή είναι η συµβουλή µου!

•Έχω µια αδυναµία στους πιο διαχρονικούς οίκους όπως Chanel και Hermes σε ό,τι αφορά στις τσάντες, ενώ λατρεύω τα παπούτσια του Christian Louboutin και του οίκου YSL, χωρίς βέβαια να αποκλείω τα αντικείµενα πόθου της εκάστοτε σεζόν. Λατρεύω τα χρώµατα αλλά και το total black look. Συνδυάζω το στυλ και την εκκεντρικότητα της κάθε εποχής, µε µια κλασική τσάντα συνήθως.

•Το µεγαλύτερο υπέρ του να ζεις στη Λεµεσό, είναι σαφώς η θάλασσα! Αγαπώ την πόλη µου, τις επιλογές που σου δίνει, δεν θα µπορούσα να φανταστώ να ζω κάπου αλλού στην Κύπρο. Τον ελεύθερό µου χρόνο µου αρέσει να τον περνώ µε φίλους και µε τα άτοµα που αγαπώ. Συνήθως πάµε για καφέ και βόλτες στην παλιά πόλη ή προς την παραλία, όπου η θάλασσα πάντα µε χαλαρώνει και µε κάνει να νιώθω όµορφα.

•Τα όνειρά µου για το µέλλον; Σίγουρα ο γάµος και η οικογένεια, αλλά και να κάνω κάτι καινούργιο σε επαγγελµατικό επίπεδο, φυσικά πάντα µε τη µητέρα µου.            

Tags μαρια βασιωτου, άντρεα χριστοδουλίδου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4982 s (229 Queries.) // Parse time: 2.5138 s // Total time: 5.0120 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X