AXDW: Aslanis, Valtadoros, Ratt by Rita Attala, Miltos, Stylianos


AXDW: Aslanis, Valtadoros, Ratt by Rita Attala, Miltos, Stylianos

Τα shows των πρώτων ημερών και οι celebrities που ανέβηκαν στην πασαρέλα, σύμφωνα με το ελληνικό site Miss Bloom.

H Athens Xclusive Designers Week είναι το πλέον καθιερωμένο fashion γεγονός που λαμβάνει χώρα στην Αθήνα κάθε σεζόν και η Miss Bloom δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτό. Όπως πάντα έτσι και αυτή τη φορά, το Συνεδριακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής γέμισε από fashionistas που περίμεναν με ανυπομονησία να δουν τις νέες δημιουργίες γνωστών σχεδιαστών αλλά να γνωρίσουν και καινούριους designers που ξεκινούν τώρα την καριέρα τους.

Aslanis:


Με πρωταγωνίστρια τη Βάνα Μπάρμπα, ο Μιχάλης Ασλάνης παρουσίασε μια αναμφισβήτητα statement συλλογή. Για μια ακόμα φορά τα φορέματα έκλεψαν την παράσταση! Αγαπημένο μας στοιχείο; οι ιδιαίτερες υφές, οι παγιέτες και οι ξεχωριστές πλέξεις!

Μiltos:


Oι συλλογές του Miltos είναι πάντα χαρακτηριστικές: η θεατρικότητα συναντά την απόλυτη θηλυκότητα και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό. Σε αυτή την collection το μαύρο είχε πρωταγωνιστικό ρόλο αφού έντυσε με τον πλέον πολυτελή τρόπο τις βραδινές δημιουργίες του σχεδιαστή.

Ratt by Rita Attala:


Η Ρίττα Αττάλα είναι μοναδική στο να σχεδιάζει αέρινες δημιουργίες και να αποκαλύπτει τη γυναικεία θηλυκότητα με τον πλέον κολακευτικό τρόπο. Μας άρεσαν πολύ τα φορέματά της και της δίνουμε έξτρα πόντους γιατί  πάντα καταφέρνει να φτιάχνει ρούχα που ταιριάζουν σε κάθε σωματότυπο!

Stylianos:


Η Σάσα Σταμάτη μάλλον έφερε γούρι στον Στυλιανό ο οποίος αναδείχθηκε ως ο καλύτερος νέος σχεδιαστής της χρονιάς από τη διοργάνωση! Και μπορεί η Σάσα να έκλεψε την παράσταση στο catwalk αλλά οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι ο συνδυασμός της luxe δαντέλας με τα φλοραλ prints τράβηξε εξίσου τα βλέματα. (Δες εδώ τη Σάσα Σταμάτη backstage πριν την έναρξη του show!)

Valtadoros:


Άλλος ένας designer που ξεχωρίζει με τα πάντα χαρακτηριστικά του σχέδια, ο Valtadoros εξερεύνησε την girly πλευρά της γυναικείας θηλυκότητας και παρουσίασε μια σειρά από φορέματα με ιδιαίτερη "αρχιτεκτονική" και ξεχωριστές λεπτομέρειες.

Tags Ρίτα Αττάλα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.3096 s (234 Queries.) // Parse time: 0.7104 s // Total time: 4.0200 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X