Cultura Atrium


Cultura Atrium

Εσείς, οι Πρωταγωνιστές. Εμείς, οι σκηνοθέτες, οι σκηνογράφοι, οι φωτιστές, οι δικοί σας άνθρωποι.

Μια Δεξίωση, πρέπει να είναι σαν την πιο καλοκουρδισμένη παράσταση. Από το καλησπέρα, μέχρι την καληνύχτα, να γίνουν όλα σωστά και στη στιγμή που πρέπει. Η «σκηνή» μας, το CulturaAtrium μπορεί να αλλάξει χίλιες μορφές. Σκηνοθετούμε και σκηνογραφούμε τον χώρο για να ζωντανέψει το δικό σας όνειρο. Η πρότασή μας στο Banqueting, είναι τελείως νέα και έχει σαν φιλοσοφία την δημιουργική υλοποίηση των δικών σας αναγκών μέσα στα περιθώρια των πραγματικών δυνατοτήτων σας. Το Banqueting Excellence που υποσχόμαστε και υπογράφουμε κάθε φορά, έχει εσάς Πρωταγωνιστές και η «υπόθεση του έργου» είναι μία:

Να διοργανώσουμε τη δεξίωση για την οποία οι καλεσμένοι σας θα μιλούν για χρόνια.

Εκδηλώσεις
Οι χώροι μας, το εξειδικευμένο μας προσωπικό και η τεχνογνωσία μας στο αντικείμενο «Events» μπορούν να υλοποιήσουν κάθε είδους εκδήλωση. Στο ωραίο περιβάλλον του Cultura Atrium μπορούν να φιλοξενηθούν:
Γαμήλιες Δεξιώσεις:
Banqueting Excellence! Αυτό δεν είναι που αξίζει η σημαντικότερη μέρα της ζωής σας;
Δεν είναι στην πραγματικότητα η «Γαμήλια Δεξίωση»  ένα party που το ονειρεύεστε χωρίς όρια; Μια «no limits» γιορτή ζωής! Αυτό ακριβώς υποσχόμαστε.
Εσείς και εμείς, θα συζητήσουμε μια φορά, και μετά εμείς, θα αναλάβουμε τα πάντα. Εσείς, απλά θα έρθετε να υποδεχτείτε τους καλεσμένους σας και να περάσετε μαζί τους την ομορφότερη νύχτα σας, μια νύχτα που μπορεί, αν το επιθυμείτε να φτάσει μέχρι το ξημέρωμα της επόμενης μέρας.
Είπαμε! Στο Cultura Atrium, τα όρια τα βάζετε εσείς και μόνο!

Βαφτίσια:
Άλλη μία ξεχωριστή στιγμή για το ζευγάρι, τις οικογένειες και τους φίλους. Με ειδικά προσαρμοσμένα  μενού, και «tailor made» διαμόρφωση του χώρου, θα «ενορχηστρώσουμε» αυτό το σημαντικό γεγονός με όλα τα στοιχεία που θέλετε, πάντα μέσα στο πλαίσιο των πραγματικών σας δυνατοτήτων.

Εταιρικές Εκδηλώσεις:
Για «Team Building Events», εκπαίδευση προσωπικού, ειδικές ημερίδες καθώς και γιορτινές περιστάσεις ή «gala». Σε συνεργασία με το PR τμήμα σας, θα σας τιμήσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Ακόμα και αν η Εταιρία σας δεν έχει εξειδικευμένο PR τμήμα, αναλαμβάνουμε εμείς τα πάντα. Total satisfaction guaranteed!

Άλλες Εκδηλώσεις:
Η ευελιξία και η δυναμική του χώρου του Cultura Atrium δημιουργούν το κατάλληλο περιβάλλον για τη φιλοξενία και άλλων εκδηλώσεων, όπως:
- Μουσικές Εκδηλώσεις
- Fashion show
- Παρουσιάσεις/Εκθέσεις (Βιβλίων , προϊόντων, υπηρεσιών, κλπ)
- Διαλέξεις/ Σεμινάρια
- Προβολές ταινιών ειδικού και γενικού ενδιαφέροντος

Tags Γαμος, δεξιωση, χωρος δεξιωσεων


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.6137 s (251 Queries.) // Parse time: 0.4919 s // Total time: 2.1055 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X