Γέννησε η Ελένη Μενεγάκη


Γέννησε η Ελένη Μενεγάκη

Ποιο είναι τελικά το φύλο του μωρού;

Το τέταρτο παιδί της και καρπό του έρωτά της με τον επί χρόνια σύντροφό της, Μάκη Παντζόπουλο, έφερε λίγο πριν τις 10 το βράδυ της Κυριακής στον κόσμο, η Ελένη Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια γέννησε με καισαρική ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 2.750 κιλών, στο Μαιευτήριο ΙΑΣΩ με την πολύτιμη βοήθεια του μαιευτήρα - γυναικολόγου, Γιώργου Σταματίου, ο οποίος είναι και πρόεδρος του ΔΣ του αθηναϊκού νοσοκομείου.

Η 45χρονη παρουσιάστρια έχει ακόμα τρία παιδιά από τον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο -με τον οποίο πήρε διαζύγιο το 2010- τον 13χρονο Άγγελο, την 10χρονη Λάουρα και την 7χρονη Βαλέρια

Επίσημη ανακοίνωση από τον μαιευτήρα - γυναικολόγο της παρουσιάστριας Γιώργο Σταματίου αναμένεται το πρωί της Δευτέρας.

Ώστοσο, ο μαιευτήρας της Ελένης Μενεγάκη δήλωσε σε ελληνικό site ότι: «Ειλικρινά δεν ξέρω πως βγήκε αυτή η φήμη. Η Ελένη ήξερε εξ αρχής πως περιμένει κορίτσι απλώς δεν ήθελε να το μοιραστεί με κάποιον άλλο εκτός από τους δικούς της ανθρώπους και δεν σχολίασε ποτέ κάτι για την ψευδή είδηση».

Ο κύριος Γιώργος Σταματίου δήλωσε επίσης στο ελληνικό site peoplegreece: «Η Ελένη αυτή τη στιγμή κρατάει στην αγκαλιά της την κορούλα της. Το μωρό ήρθε στη ζωή στις 21:50 και όλα πήγαν καλά. Είναι ένα υγιέστατο μωρό και κούκλα. Στο χειρουργείο φυσικά δεν ήταν κανείς αφού έκανε καισαρική την οποία είχε προγραμματίσει».

Tags ελενη μενεγακη, Μάκης Παντζόπουλος, γεννηση, γεννησε, κοριτσακι, ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3031 s (251 Queries.) // Parse time: 0.5258 s // Total time: 2.8289 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X