Μαρινέλλα, Κώστας Μακεδόνας και Δήμος Αναστασιάδης στην Κύπρο για την παρουσίαση του μουσικού έργου "ΧΟΕΣ"


Μαρινέλλα, Κώστας Μακεδόνας και Δήμος Αναστασιάδης στην Κύπρο για την παρουσίαση του μουσικού έργου "ΧΟΕΣ"

Το έργο που έγινε ανάρπαστο με τη \"Σημερινή\" της περασμένης Κυριακής

Στο νησί μας ταξίδεψαν το απόγευμα της Πέμπτης η Μαρινέλλα, ο Κώστας Μακεδόνας και ο Δήμος Αναστασιάδης για τη Συνέντευξη Τύπου του μουσικού έργου "ΧΟΕΣ" του Γιώργου Θεοφάνους και ποίηση της Κλαίρης Αγγελίδου, του έργου που δόθηκε την περασμένη Κυριακή μαζί με την εφημερίδα "Σημερινή" και έγινε ανάρπαστο. Το ίδιο βράδυ όλοι οι συντελεστές καλεσμένοι του Διευθυντή του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ, Χρύσανθου Τσουρούλλη δείπνισαν στο εστιατόριο “Romantica” ενώ το επόμενο πρωί στις 11.30 βρέθηκαν στα Φυλακισμένα Μνήματα για την Συνέντευξη Τύπου.

Το παρών του στην εκδήλωση έδωσε και ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, όπου κατά τον χαιρετισμό του στην εκδήλωση  έδωσε τα συγχαρητήριά του προς το συγκρότημα ΔΙΑΣ για την οργάνωση της έκθεσης φωτογραφιών και την παρουσίαση του μουσικού έργου “ΧΟΕΣ”, αφιερωμένα στον ιστορικό αγώνα της ΕΟΚΑ. Όπως είπε, “Στον ιερό αυτό χώρο, όπου δεκατρείς από τους πιο δοξασμένους ήρωές μας κατέβηκαν στον τάφο για να βρουν τα σκαλοπάτια που πάν’ στη λευτεριά, οι 200 ανέκδοτες φωτογραφίες από την προσωπική συλλογή της αγωνίστριας Κλαίρης Αγγελίδου, ξυπνούν την ένδοξη εποποιία του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ, και θυμίζουν σε όλους εμάς το χρέος μας προς τους ήρωες και τους αγωνιστές της ελευθερίας”.

Στο χώρο της διάσκεψης πραγματοποιήθηκε παράλληλα και φωτογραφικό αφιέρωμα με υλικό από την συλλογή του Συμβουλίου Ιστορικής Μνήμης Αγώνα ΕΟΚΑ για τον απελευθερωτικό αγώνα 1955-1959. Την όλη προσπάθεια στηρίζει το “Ράδιο Πρώτο”. 


Περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες στο περιοδικό “ΟΚ!” που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή μαζί με την εφημερίδα “Σημερινή”

 

Tags μαρινέλλα, κωστας μακεδονας, δημος αναστασιαδης, χοες, μουσικη, ποιηση, κλαιρη αγγελιδου, γιωργος θεοφανους, ΣΗΜΕΡΙΝΗ, εφημεριδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0948 s (248 Queries.) // Parse time: 0.5622 s // Total time: 2.6570 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X