Γιατί αυτές οι τσάντες έχουν λίστα αναμονής


Γιατί αυτές οι τσάντες έχουν λίστα αναμονής

Και να σκεφτείς ότι κοστίζουν μερικούς μισθούς…  

Η μόδα έχει το δικό της χρηματιστήριο και τους δικούς της κανόνες οι οποίοι πολλές φορές μπορεί και να σου φαίνονται παράλογοι. Όπως για παράδειγμα το γιατί να μπαίνει κάποιος σε λίστα αναμονής προκειμένου να αποκτήσει μια τσάντα η οποία κοστίζει μερικές χιλιάδες ευρώ. Υπάρχει εξήγηση και στην δίνουμε πιο κάτω. Εμείς βρήκαμε τις τέσσερις τσάντες που θεωρούνται το απόλυτο αντικείμενο πόθου.
 

Hermes Birkin

Κοστίζει από 9 μέχρι 135 χιλιάδες ευρώ. Μέχρι τον Απρίλιο του 2010, για να την αποκτήσεις έπρεπε να περιμένεις μέχρι και 6 χρόνια. Πλέον η λίστα έχει καταργηθεί ωστόσο κάθε καινούρια παραλαβή ξεπουλάει πολύ γρήγορα.

Mulberry Delevingne Rucksack

Η νέα σειρά που λάνσαρε το γνωστό brand  με την Cara Delevingne να είναι το πρόσωπο της καμπάνιας και τις χρυσές λεπτομέρειες σε σχήμα λιονταριού πάνω στις τσάντες (που παραπέμπουν στο τατουάζ-λιοντάρι που έχει χτυπήσει πάνω στο δάχτυλο της) γνωρίζει τεράστια επιτυχία. Πάνω από χίλια άτομα γράφτηκαν στη λίστα αναμονής. Οσο για την τιμή της; Κοστίζει 2,500 ευρώ.
 

Celine Luggage Tote

Είναι η αγαπημένη των celebrities. Η τιμή του συγκεκριμένου μοντέλου ξεκινάει από 2.000 ευρώ και για να την πάρεις θα πρέπει να περιμένεις 12 μήνες.

Louis Vuitton Capucine

Έχει πάρει το όνομα της οδού Rue des Capucines στο Παρίσι, εκεί που άνοιξε το πρώτο κατάστημα Louis Vuitton, το 1854. Κοστίζει 3.500 ευρώ και χρειάζεται μεγάλη αναμονή για να την κάνεις δική σου.
.
 

Tags τσαντες, μόδα, ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2552 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2608 s // Total time: 2.5160 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X