5 καλεσμένοι που δεν θέλεις να έχεις στο γάμο σου


5 καλεσμένοι που δεν θέλεις να έχεις στο γάμο σου

Η μητέρα σου επιμένει να καλέσεις την ξαδέρφη σου την Μαρία που είναι κόρη του μπατζανάκη της δεύτερης ξαδέρφης της μαμάς σου, η πεθερά σου δεν θα σου ξαναμιλήσει αν δεν είναι στον γάμο ο μακρινός θείος που δεν έχεις ξαναδεί και οι φίλοι σου, σου λένε ότι είναι αγένεια να μην καλέσεις μία κοινή σας γνωστή από το Πανεπιστήμιο.

Με άλλα λόγια, η λίστα των καλεσμένων σας όλο και αυξάνεται και μαζί με αυτήν και το άγχος.

Είτε αποφασίσετε να κάνετε έναν ανοιχτό γάμο ή να έχει λίγους και καλούς καλεσμένους, αυτοί είναι οι 5 καλεσμένοι που πρέπει να αποφύγετε να στείλετε πρόσκληση!

1. Ο μεθυσμένος θείος που παρενοχλεί τις φίλες σου

Στα οικογενειακά τραπέζια συνήθιζε να πίνει μπίρες και να κάθεται με τη «νεολαία», οπότε ο γάμoς σας δεν θα διαφέρει και πολύ. Αφού πιει ό,τι υπάρχει στο τραπέζι, το μπαρ, και τον πλανήτη, θα φροντίσει να πλησιάσει όλους τους φίλους σας για να κάνουν παρέα. Για να γίνει αυτό, θα αρχίσει να κάνει αστεία στους άντρες του τύπου «Βλέπεις κανένα ωραίο κορίτσι εδώ μέσα;» και θα αρπάζει τις γυναίκες πάνω στην πίστα για να χορέψει μαζί τους, ακόμα κι αν αυτές δεν θέλουν. Στη συνέχεια θα σύρει τον χορό και θα ζητήσει από τον dj να βάλει και κανένα καλαματιανό για να χορέψει και τελικά, θα φύγει κάνοντας οκτάρια. Ένα είναι σίγουρο, εάν δεν μπορείς να τον αποφύγεις, προσπάθησε να τον απολαύσεις και να εκμεταλλευτείς το κέφι του για να περάσεις καλά.

2. Η μακρινή ξαδέρφη που χορεύει έξαλλα στην πίστα

Επέμεναν να την καλέσεις γιατί είχατε παίξει μία φορά με τις κούκλες σας όταν ήσασταν 5 χρονών στο χωριό. Μπορεί να μην την έχεις ξαναδεί από τότε αλλά να είσαι σίγουρη ότι δεν θα χάσει την ευκαιρία να παρευρεθεί στον γάμο σας. Θα την ξεχωρίσεις μέσα στο πλήθος από το έντονο βάψιμο και το χαρακτηριστικό μαλλί κομμωτηρίου, ενώ μην εκπλαγείς εάν φτάσει στην εκκλησία, φορώντας μακρύ λευκό φόρεμα. Η συνέχεια της βραδιάς θα την βρει πάνω στην πίστα να αγκαλιάζει τον γαμπρό, τον κουμπάρο, ακόμα και τον σερβιτόρο και να χορεύει χωρίς σταματημό με φιγούρες που παραπέμπουν σε βίντεο κλιπ της Beyonce.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Tags Γαμος, λιστα καλεσμενων, καλεσμένοι, οργανωση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 2.5694 s (235 Queries.) // Parse time: 0.7662 s // Total time: 3.3356 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X