Από τη φύση με αγάπη!


Από τη φύση με αγάπη!

Ενισχύστε τη ζωντάνια της επιδερμίδας σας με τη δύναμη της Φύσης και της Επιστήμης!

H σειρά περιποίησης προσώπου bioten GENOVATE χρησιμοποιεί τεχνολογία αιχμής βασισμένη σε καλλιέργειες φυτικών βλαστοκυττάρων, μία νέα προσέγγιση στη φυσική περιποίηση του δέρματος και στη μακροχρόνια προστασία του περιβάλλοντος.

Διάφοροι βλαπτικοί παράγοντες- υπεριώδης ακτινοβολία, ρύπανση, στρες, μη ισορροπημένη διατροφή- μπορούν να διαταράξουντις κυτταρικές λειτουργίες και να οδηγήσουν στη γήρανση και στην απώλεια της λάμψης και της νεανικής όψης του δέρματος. Η φόρμουλα της κρέμας προσώπου GENOVATE είναι βασισμένη στο RESISTEMTM, ένα φυσικό συστατικό προερχόμενο από καλλιέργειες βλαστοκυττάρων του φυτού Globularia Cordifolia, με χρήση αειφόρων μεθόδων εκχύλισης που εξασφαλίζουν μεγαλύτερη συγκέντρωση σε ενεργά συστατικά σε σχέση με τις συμβατικές τεχνολογίες.

Το RESISTEMTM διεγείρει και προστατεύει τους αντιγηραντικούς μηχανισμούς του δέρματος, δρώντας σε 3 επίπεδα:
Αποβολή των τοξινών: Η δραστηριότητα του πρωτεασώματος, ενός από τους μηχανισμούς του κυττάρου που βοηθούν στην απομάκρυνση των κατεστραμμένων πρωτεϊνών στα κύτταρά μας, μειώνεται με την ηλικία, με αποτέλεσμα το μειωμένο ρυθμό δημιουργίας νέων πρωτεϊνών. Το RESISTEMTM διεγείρει τη δράση του πρωτεασώματος, προστατεύοντας το δέρμα από την πρόωρη γήρανση.
Επιμήκυνση της ζωής των κυττάρων: Με τον καιρό, τα μιτοχόνδρια, τα “εργοστάσια παραγωγής ενέργειας” του κυττάρου, οξειδώνονται, χάνοντας την ικανότητα τους να παράγουν ενέργεια, προκαλώντας, κατά συνέπεια, κυτταρική βλάβη. Το RESISTEMTM διατηρεί τη μιτοχονδριακή δραστηριότητα, παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής των κυττάρων και διεγείροντας τους αντιγηραντικούς μηχανισμούς.
Αναγέννηση ιστών: τα βλαστικά κύτταρα του δέρματος, υπεύθυνα για τη διαδικασία αναγέννησης των κυττάρων, μειώνονται με τη γήρανση, προκαλώντας τη μείωση του ρυθμού της κυτταρικής ανανέωσης. Το RESISTEMTM προστατεύει τα υπάρχοντα βλαστικά κύτταρα, παρέχοντας συνεχή ανάπλαση και προστασία του δέρματος από τηνεμφάνιση των σημαδιών γήρανσης.

Η ΣΕΙΡΑ GENOVATE
ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ & ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ SPF 15

Μειώνει τις ρυτίδες, επαναφέρει τη νεανική όψη του δέρματος

ΚΡΕΜΑ ΝΥΧΤΑΣ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ & ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ

Μειώνει τις ρυτίδες, αναζωογονεί το δέρμα

SERUM ΜΑΤΙΩΝ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ & ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ

Μειώνει τις ρυτίδες & τις σακούλες

SERUM ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ & ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ

Μειώνει τις ρυτίδες, επαναφέρει τη νεανική όψη του δέρματος

Όλα τα προϊόντα της σειράς GENOVATE είναι δερματολογικά ελεγμένα και δεν περιέχουν Paraben, Paraffin και Colorants (χρωστικές).

Tags προσωπο, επιδερμίδα, Ομορφια, bioten


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.9654 s (291 Queries.) // Parse time: 0.3642 s // Total time: 4.3296 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X