Guerlain, Daily Repair Abeille Royale Serum


Guerlain, Daily Repair Abeille Royale Serum

Από τις πρώτες κιόλας σταγόνες, τα ορατά σημάδια γήρανσης μειώνονται, και είναι ακόμα ορατά και με γυμνό μάτι

Τα προϊόντα της μέλισσας είναι από τα καλύτερα φυσικά επουλωτικά στο κόσμο. Η έρευνα Guerlain έχει αποσπάσει τις εξαιρετικές τους ιδιότητες όσον αφορά την διορθωτική τους δράση στους δερματικούς ιστούς για να δημιουργήσει τη σειρά Abeille Royale Firming Lift, Wrinkle Correction: μια αντιγηραντική σειρά περιποίησης που περιέχει Pure Royal Concentrate, η οποία διεγείρει τους βασικούς μηχανισμούς στη διαδικασία επούλωσης του δέρματος για να βοηθήσει στην συνεχή διόρθωση των ρυτίδων και να αποκαταστήσει τη σφριγηλοτητα του δέρματος.

Σήμερα, η ιστορία συνεχίζεται με το νέο προϊόν εντατικής περιποίησης της επιδερμίδας, το νέο Daily Repair Abeille Royale Serum. Αυτή η νέα γενιά του Pure Royal Concentrate χαρακτηρίζεται από το μέλι Ouessant και την συγκέντρωση του αποκλειστικού βασιλικού πολτού Guerlain. Το μέλι Ouessant έχει ειδικές ιδιότητες που το καθιστούν ιδιαίτερα πολύτιμο και αποτελεσματικό. Ένα αληθινό τονωτικό για το δέρμα, είναι πολύ πλούσιο σε αμινοξέα, τα βασικά δομικά στοιχεία των πρωτεϊνών, και του κολλαγόνου ιδίως, τα οποία παρέχουν στο δέρμα αντοχή και πυκνότητα.

Από τις πρώτες κιόλας σταγόνες, τα ορατά σημάδια γήρανσης μειώνονται, και είναι ακόμα ορατά και με γυμνό μάτι. Το δέρμα γεμίζει, η υφή του δέρματος εξομαλύνεται και εκλεπτύνεται. Μέρα με τη μέρα, το δέρμα σμιλεύεται με διαρκή δράση και είναι λαμπερό και νεανικό. 

Αυτός ο ορός περιέχει χιλιάδες μικρο-σταγόνες, που συγκεντρώνουν αυτά τα θαύματα της φύσης στην πιο αγνή μορφή τους, και που απελευθερώνονται  το τελευταίο λεπτό. Η χαρακτηριστική του φόρμουλα δρα έντονα και πλήρως στις βασικές στοιβάδες του δέρματος (δερμίδα και την επιδερμίδα) για να καταπολεμήσει τα ορατά σημάδια της γήρανσης, αλλά δρα επίσης κατά των μελλοντικών σημαδιών γήρανσης, που δεν είναι ορατά με γυμνό μάτι.

Από τις πρώτες κιόλας σταγόνες, εμποτίζει το δέρμα για μια σφαιρική συσφικτική δράση: ελαστικότητα, τόνωση, αναδόμηση, σύσφιξη και κατά των ρυτίδων. Από τους ιστούς που στηρίζουν το δέρμα μέχρι την επιφάνεια, το δέρμα γεμίζει.


 

Tags Guerlain, Daily Repair Abeille Royale Serum, Guerlain Daily Repair Abeille Royale Serum, ΟΡΟΣ, Serum, face, beauty, προσωπο, Ομορφια, αντιγηρανση, Anti-Aging


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8612 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3384 s // Total time: 2.1997 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X