EUMA: το 2015 στην Κύπρο


EUMA: το 2015 στην Κύπρο

H Κύπρος οργανώτρια χώρα του Ετήσιου Συνεδρίου & Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Βοηθών Διεύθυνσης (EUMA) το 2015 με την παρουσία πέραν των 250 Προσωπικών Βοηθών από όλη την Ευρώπη.

Στη χώρα της φωτιάς και του πάγου… πραγματοποιήθηκε το 38o Ετήσιο Συνέδριο & Ετήσια Γενική Συνέλευση του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Βοηθών Διεύθυνσης - ΕUMA στο Ρέικιαβικ της Ισλανδίας στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου, 2012.

Το συνέδριο παρακολούθησαν περισσότερες από 200 Βοηθοί Διεύθυνσης από 26 χώρες μέλη, μεταξύ των οποίων και 14 μέλη του Παραρτήματος της Κύπρου.

Το Συνέδριο, με γενικό τίτλο “Culture and Values – Software of the Mind” περιελάμβανε στο αρχικό του μέρος διαλέξεις πάνω σε θέματα Πολιτισμού με κύρια ομιλήτρια την Patron του EUMA και πρώην Πρόεδρο της Ισλανδίας Madame Vigdis Finnbogadottir.  Ακολούθησε σειρά Εργαστηρίων με θέματα όπως “Personal Values and Goals - Upgrading and Sharpening Our Skills”, “Purpose is the Foundation of Prosperity”, “How People Think is more Important than WHAT People Think”, κ.ά.
Τα θέματα κάλυψαν διακεκριμένοι ομιλητές από την Ισλανδία.

Τα μέλη της Κυπριακής αντιπροσωπείας Ρίτα Κότσαπα - Πρόεδρος, Έντρη Κουπεπίδου - Λειτουργός Δημοσίων Σχέσεων  και Φρόσω Αγρότου - Ταμίας συμμετείχαν  στις εργασίες κοινών συνεδριάσεων των 26 χωρών μελών του Συνδέσμου.

Αξιοσημείωτο γεγονός ότι η Κύπρος, μετά από μια συγκινητική παρουσίαση του Νησιού μας από τη Προέδρο του Συνδέσμου, κα Κότσαπα και μετά από ψηφοφορία που ακολούθησε, ανέλαβε να διοργανώσει το Ετήσιο Συνέδριο & Ετήσια Γενική Συνέλευση του EUMA το 2015.

Tags συνεδριο, βοηθοι διευθυνσης, ευρωπαικος, συνδεσμος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2405 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3676 s // Total time: 2.6081 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X