H Galaxy κάνει δώρα!


H Galaxy κάνει δώρα!

Με ένα πάθος, ένα Like, μια φωτογραφία και τέσσερις διαγωνισμούς η GALAXY® μοιράζει απίθανα δώρα!

Η σοκολάτα είναι πειρασμός και ηδονή. Η GALAXY® όμως είναι ένα πάθος που δεν κρύβεται· ένα πάθος χωρίς όρια και συμβιβασμούς. Πάθος όμως, εκτός από την GALAXY® έχουμε και για άλλα πράγματα! Γι' αυτό, η GALAXY® διοργανώνει τέσσερις απίστευτους διαγωνισμούς στο facebook: Passion for Shopping, Passion for Technology, Passion for Fashion και Passion for Travel!

Οι διαγωνισμοί θα διαδέχονται ο ένας τον άλλο, με πρώτο διαγωνισμό τον Passion for Shopping από τις 15 μέχρι τις 28 Οκτωβρίου. H GALAXY® θα επιβραβρεύσει το νικητή αυτού του διαγωνισμού με μια προπληρωμένη κάρτα €500 για να ικανοποιήσει το ανυπέρβλητό του πάθος για ψώνια. Επόμενος διαγωνισμός θα είναι ο Passion for Technology από τις 29 Οκτωβρίου μέχρι τις 7 Νοεμβρίου με το νικητή να λαμβάνει το πιο hot και τεχνολογικό επίτευγμα της Apple, το νέο iPad!

Ο διαγωνισμός Passion for Fashion θα έχει διάρκεια από τις 15 μέχρι τις 26 Νοεμβρίου με δώρο τι άλλο; Μια μέρα στα καταστήματα με personal stylist και δωροεπιταγή €500! Το Passion for Travel έχει διάρκεια από τις 27 Νοεμβρίου μέχρι τις 4 Δεκεμβρίου. Ο νικητής θα ικανοποιήσει το πάθος του για ταξίδια με ένα διήμερο ταξίδι στην Αθήνα με αεροπορικά εισιτήρια και διαμονή πληρωμένα!

Αν και ο κάθε διαγωνισμός είναι βασισμένος σε διαφορετικό πάθος, όλοι οι διαγωνισμοί είναι βασισμένοι στην ίδια ιδέα: οι χρήστες του Facebook θα πρέπει αρχικά να κάνουν like τη σελίδα της GALAXY® στο Facebook και έπειτα να βγάλουν μια φωτογραφία που να επικοινωνεί το πάθος τους για GALAXY® και το πάθος τους για τον εκάστοτε διαγωνισμό. Έπειτα μοιράζονται τη φωτογραφία τους με τους φίλους τους για να λάβουν όσες περισσότερες ψήφους μπορούν. Ο νικητής του κάθε διαγωνισμού, ο χρήστης δηλαδή με τις περισσότερες ψήφους, θα κερδίζει ένα μεγάλο δώρο!

Tags φωτογραφία, διαγωνισμος, Σοκολατα, galaxy


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.3765 s (234 Queries.) // Parse time: 0.3489 s // Total time: 3.7254 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X